StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 12/2)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 12/2)

Ανάλυση και Προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (19:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Αρχίζει σιγά-σιγά να συνέρχεται και να βρίσκει τον δρόμο της η Γιουβέντους, μετά την «σφαλιάρα» με το -15 για το σκάνδαλο Plusvalenza. Μετά την πρόκριση επί της Λάτσιο στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, οι «μπιανκονέρι» έκαναν μια ακόμη πιο πειστική εμφάνιση στην έδρα της Σαλερνιτάνα για το πρωτάθλημα, φτάνοντας στο επιβλητικό 3-0. Ο Βλάχοβιτς άνοιξε (26’ πεν.) και έκλεισε (47’) το σκορ, ενώ ενδιάμεσα ο Κόστιτς (45’) πέτυχε το δεύτερο γκολ. Η διαφορά από την πρώτη εξάδα που οδηγεί στην Ευρώπη παραμένει διψήφια και όλο το βάρος για να σωθεί κάπως η χρονιά θα πέσει στο Κύπελλο, αλλά και το Europa League, τα οποία θέλει να κατακτήσει. Την Πέμπτη (16/2), μάλιστα, θα υποδεχθεί τη Ναντ. Στο ιατρικό δελτίο παραμένουν τα ονόματα των Πογκμπά (μέσος), Μπονούτσι (στόπερ), Μιρέτι (μέσος) και Μίλικ (φορ).

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (19:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Στον θρίαμβο του Κυπέλλου και στην πρόκριση στα ημιτελικά φαίνεται πως έμειναν οι παίκτες της Φιορεντίνα, οι οποίοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ηττήθηκαν 2-1 εντός έδρας από τη Μπολόνια. Αυτό είναι το συμπέρασμα με μια πρώτη ανάγνωση. Με μια δεύτερη, διαπιστώνει κάποιος ότι οι «βιόλα» μπορεί να τα πάνε περίφημα στον δεύτερο τη τάξει θεσμό, αλλά στο πρωτάθλημα περνούν μια μίνι κρίση, καθώς αυτή η ήττα ήταν η τρίτη στην τελευταία τετράδα αγώνων, στους οποίους αγνοούν τη νίκη. Και πλέον, αντί να κοιτούν προς τα πάνω και την εξάδα, κοιτούν προς τα κάτω, αφού η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη είναι μικρότερη. Δεν υπολογίζονται οι Ιγκόρ (στόπερ) και Μαντραγκόρα (αμ. μέσος), οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Το ιατρικό δελτίο είναι άδειο και αυτό μόνο ικανοποίηση προκαλεί.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Σε πάρα πολύ κακό… φεγγάρι η Βιγιαρεαλ. Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Βαγιεκάνο με 0-1, ήρθε νέα ήττα αυτή τη φορά από την ουραγό Έλτσε με 3-1 εκτός έδρας. Το κίτρινο υποβρύχιο εγινε μάλιστα μόλις η πρώτη ομάδα που χάνει στο φετινό πρωτάθλημα από την Έλτσε η οποία δεν είχε κάνει… σεφτέ. Και μια ήττα που ήρθε με χατ τρικ του Μιλά από πλευράς γηπεδούχων, οι οποίοι κέρδισαν δύο πέναλτι και τα αξιοποίησαν. Σε κρίση η Βιγιαρεάλ, που έμεινε εκτός πρώτης εξάδας και παίζει ένα δύσκολο ματς με την Μπαρτσελόνα. Εκτός Λο Σέλσο, Γιόργκενσεν και Πεντράσα.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Ακάθεκτη η Μπαρτσελόνα προελαύνει στην κορυφή και άνοιξε τη διαφορά της από τη Ρεάλ Μαδρίτης στους οχτώ βαθμούς. Γίνεται πλέον φαβορί για τον τίτλο, παρά το γεγονός πως έχουμε μπροστά μας περίπου έναν γύρο ακόμα. Δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο απέναντι στη Σεβίλλη, πάτησε γκάζι στο δεύτερο και επιβλήθηκε με το τελικό 3-0. Δέκα σερί νίκες πλέον για την ομάδα του Τσάβι σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ, έχει να χάσει βαθμούς από το 1-1 με την Εσπανιόλ στις 31 Δεκεμβρίου. Εκτός για ακόμα ένα παιχνίδι ο Ντεμπελέ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X