«Τρένο» για άνοδο η ΑΕΚάρα - Διέλυσε (3-1 σετ) την Καλαμάτα στο ντέρμπι κορυφής

Εικόνες από το ΑΕΚ- Άθλος Ορεστιάδας
Photo Credits: INTIME

Τεράστια ΑΕΚ νίκησε με 3-1 σετ την Καλαμάτα και την έφτασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Preleague

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεράστια νίκη πέτυχε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία επικράτησε με 3-1 σετ της Καλαμάτας στη Νέα Φιλαδέλφεια στο ντέρμπι κορυφής της 13ης αγωνιστικής και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου έχοντας και την θερμή συμπαράσταση του κόσμου της πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και πήρε τους τρεις βαθμούς που την έφεραν στην πρώτη θέση της Preleague, έχοντας και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία καθώς είχε χάσει με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι στη Καλαμάτα. Το ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ πραγματοποίησε ο Βραζιλιάνος Μπρούνο Αμορίμ ο οποίος έδειξε πως ήρθε για να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στην επίτευξη του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Η εξέλιξη του αγώνα

Όσον αφορά το πρώτο σετ, η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα (7-4), με τον Μπατατζίμ να δημιουργεί πολλά προβλήματα με το σερβίς του. Η «Ένωση» με διπλό μπλοκ των Μπαρμπούνη-Γκονσάλβες έκανε το 15-10, κατακτώντας εν τέλει εύκολα το σετ με 25-17.

Στο δεύτερο σετ, η Καλαμάτα εμφανίστηκε εμφανώς καλύτερη. Ήταν πιο ισορροπημένο (14-14, 19-19, 24-24), ωστόσο, η «Ένωση» κατέκτησε και αυτό το σετ με 27-25. Στο τρίτο σετ, η ομάδα της Μεσσηνίας είχε τον έλεγχο (4-8, 10-14), με τους Παλέντζα και Ράμος να μειώνουν σε δύο πόντους (15-17). Ο «Δικέφαλος» μείωσε στον πόντο (22-23), αλλά με δύο διαδοχικούς πόντους, η Καλαμάτα πήρε το σετ.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ, η ΑΕΚ μπήκε ξανά δυνατά. Πιο συγκεντρωμένη, με τους Παλέντζα, Μπατατζίμ και Μπαρμπούνη να δίνουν λύσεις επιθετικά. Ως εκ τούτου, η ΑΕΚ επικράτησε 25-19.

Τα σετ: 3-1 (25-17, 27-25, 22-25, 25-19)

Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Παναγιώτης Ντάκουρης): Μαντέκας, Κανελλόπουλος, Λυκούρεσης, Οκάμπο, Ακόστα, Χριστόφας / Ντάκουρης (λ), Σκαρτσίλης (λ), Μπλάουελ, Αραπάκης.

Α.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίδου): Μελλές, Ρούσης, Μπατατζίμ, Αμορίμ, Χαλίλης, Παλέντζας, Μπαρμπούνης / Αχιλλεόπουλος (λ), Πολυχρονιάδης (λ), Ηλιακόπουλος, Ράμος, Καούνης, Καβαρινός, Κονίδης.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X