Αποκάλυψη σοκ από Φετφατζίδη: «Ο Ολυμπιακός μου έλεγε να πάω δανεικός σε Άρη ή Νότιγχαμ»

Αποκάλυψη σοκ από Φετφατζίδη: «Ο Ολυμπιακός μου έλεγε να πάω δανεικός σε Άρη ή Νότιγχαμ»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Γιάννης Φετφατζίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία αποκάλυψη σοκ προχώρησε ο Γιάννης Φετφατζίδης, λέγοντας σε συνέντευξή του, στην εφημερίδα «ΦΩΣ», πως ο Ολυμπιακός του έλεγε πάει δανεικός στον Άρη ή Νότιγχαμ Φόρεστ.

Παράλληλα, ο 32χρονος πλέον εξτρέμ μίλησε και για το ενδιαφέρον που είχε εκφράσει για την απόκτησή του τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός, λέγοντας πως μετάνιωσε που δεν επέλεξε την Ένωση και επέστρεψε στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Φετφατζίδης:

«Η ΑΕΚ μου έδινε πιο πολλά λεφτά, αλλά θεωρούσα ότι μεγάλωσα στον Ολυμπιακό, ξεκίνησα από τον Ολυμπιακό και με τη μεταγραφή στην Τζένοα είχα αφήσει κάποια πράγματα στη μέση που ήθελα να τα συνεχίσω στον Πειραιά. Επέλεξα λοιπόν να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Εκ του αποτελέσματος το μετάνιωσα. Στην ΑΕΚ θα ήμουν πιο σημαντικός, θα έπαιζα όλα τα ματς, όπως στον Άρη».

 Σε ότι αφορά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός εξομολογήθηκε την ιστορία: «Υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από το προηγούμενο καλοκαίρι. Και τον Γενάρη. Και αυτό το καλοκαίρι. Αλλά δεν με άφηναν από την Αλ Κορ στο Κατάρ. Εγώ θα πήγαινα στον Παναθηναϊκό. Ζήτησα να φύγω από την Αλ Κορ, ήμουν ξενερωμένος γιατί δεν υπάρχει σοβαρό ποδόσφαιρο στο Κατάρ. Υπάρχουν καλοί ξένοι παίκτες, αλλά όχι ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Ενώ στη Σαουδική Αραβία που ήμουν πιο πριν υπάρχει καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχει κόσμος στα γήπεδα, σωστές προπονήσεις, δεν είναι τυχαίο ότι η Σαουδική Αραβία πάει συνέχεια στα Μουντιάλ».

Ωστόσο, ίσως το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της συνέντευξης αφορά τον τρόπο με τον οποίο έφυγε για δεύτερη φορά από τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι αρχικά αρνήθηκαν να τον αφήσουν ελεύθερο και του έδωσαν μόνο δύο επιλογές δανεισμού, σε δύο πολύ συγκεκριμένες ομάδες: «Ως το τέλος των μεταγραφών έλεγαν ότι όλα είναι εντάξει. Τις τελευταίες 2 μέρες όμως ξαφνικά μου είπαν να πάω δανεικός! 

Ως τότε ο προπονητής μου έλεγε «θα μείνεις στην ομάδα, μην ακούς τίποτα». Πικράθηκα. Γι’ αυτό δεν ήθελα να πάω δανεικός, ζήτησα να λύσω το συμβόλαιό μου. Μου είπαν να πάω δανεικός σε μία ομάδα στην Ελλάδα ή σε άλλη ομάδα στο εξωτερικό. Μου έδωσαν δύο επιλογές. Άρη ή Νότιγχαμ. Αλλά δεν δέχτηκα, ζήτησα λύση συμβολαίου. Και πήγα στον Άρη ως ελεύθερος».

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X