Καταλάβατε γιατί δεν ήθελαν να χτιστεί;

Καταλάβατε γιατί δεν ήθελαν να χτιστεί;
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για τα μπετά και τα τσιμέντα που δεν παίζουν μπάλα και έχει και υστερόγραφα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για 19,5 χρόνια η ΑΕΚ ήταν «πρόσφυγας». Έπαιζε σε ένα πρωτάθλημα όπου όλοι οι άλλοι ξεκινούσαν με ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Έπαιζαν στην έδρα τους και η ΑΕΚ σε ουδέτερο. Έπαιζαν με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και έρχονταν σε 10 λεπτά από την Αττική οδό στο Μαρούσι, άνετα χαλαρά, ήρεμα ωραία και έκαναν πολλές φορές τουρισμό. Δεν άκουγες απολύτως τίποτα από κανέναν. Σου έλεγαν παίζεις στην έδρα σου, αν και το ΟΑΚΑ έδρα ήταν σε λίγες περιπτώσεις.

Όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να επιστρέψει και να χτίσει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, άρχισαν τα όργανα. Θέλετε να βάλουμε κάτω πόσα είχαν πει;

  1. Δε γίνεται γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια
  2. Η ΑΕΚ θέλει να καταπατήσει το Άλσος
  3. Ο Μελισσανίδης δεν έχει τον τρόπο να το χτίσει
  4. Σας λέει ψέματα και πάει τα χώματα πέρα δώθε
  5. Ύψωναν εμπόδια με κάθε τρόπο, είτε στο ΣΤΕ, είτε με τη ΜΠΕ
  6. Μετά έλεγαν πως κάνουμε ΓΚΕΤΟ τη Νέα Φιλαδέλφεια και πως κινδυνεύουν οι πολίτες της
  7. Επιδίωκαν με χαρακτηρισμούς να υποβιβάσουν ίσως το σημαντικότερο έργο που έγινε στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Το αποκαλούσαν μειωτικά Τζαμπασοφιά και προποτζίδικο.
  8. Το πολέμησαν ακόμα και όταν όλα ήταν έτοιμα για να ανοίξει και κάποιοι «Γκούφυ» έβρισκαν τρόπο να επιτεθούν ακόμα και σε αυτούς που τους έλεγαν τα αυτονόητα. Τους εξηγούσαν την πραγματικότητα.
  9. Με διάφορους τρόπους «υποχρέωσαν» φέτος την ΑΕΚ να παίξει δύο εντός έδρας ματς στη Ριζούπολη. Στο ένα η ΑΕΚ έχασε. Ή μήπως πιστεύετε ότι ο Βόλος θα έκανε αποτέλεσμα στη Νέα Φιλαδέλφεια;

Τι συνέβη λοιπόν από τη στιγμή που η «Αγιά-Σοφιά» άνοιξε; Ήρθαν 12 ομάδες και ηττήθηκαν όλες! Απολογισμός τερμάτων 32-2! Και τα δύο γκολ που έχει δεχθεί η ΑΕΚ είναι από τον Ιωνικό και τον Παναιτωλικό στις τεσσάρες!

Ήρθε ο Πάοκ με τον αέρα και τον Λουτσέσκου να προκαλεί πριν το ματς, έφαγε δύο τεμάχια σβηστά και καλή επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.

Ήρθε ο Παναθηναϊκός ως αήττητος και γκράντε φαβορί για το πρωτάθλημα όπως μας έλεγαν κάποιοι δείχνοντάς μας ponstan και γύρισε στη Λεωφόρο με… πονοκέφαλο.

Ήρθε ο Άρης και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη έτσι ακριβώς γύριζε στο… 99% των περιπτώσεων που ερχόταν από την ίδρυσή του στην Αθήνα.

Ήρθε και ο Ολυμπιακός με τον αέρα του βαρύμαγκα του Πειραιώτη, αφότου πρώτου το έπαιξε ιστορία λέγοντας πως αν πέσει χαρτοπετσέτα θα φύγουν. Και οι «ερυθρόλευκοι» λύγισαν με το που βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Δείτε πως έτρεμαν τα πόδια τους. Το 2-0 έγινε με συνοπτικές διαδικασίες και το δεύτερο το έβαλαν μόνοι τους. Η ΑΕΚ τους κέρδισε με την ενδεκάδα του… Κυπέλλου. Και αντιστάθηκαν λιγότερο από ότι ο Πανσερραϊκός που είχε κρατήσει μέχρι το 55′ το 0-0. Αυτοί έχασαν από τα αποδυτήρια και το ματς ήταν 2-0 πριν το μισάωρο!

Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί δεν ήθελαν να χτιστεί; Γιατί ήξεραν από πριν αυτό που θα ακολουθήσει. Αντιλαμβάνεστε γιατί έβαζαν εμπόδια; Διότι γνώριζαν πως είτε έρθουν από τη Δεκελείας, είτε από την υπογειοποίηση ήταν χαμένοι από… χέρι! Γιατί σαν την έδρα της ΑΕΚ, σαν αυτό το γήπεδο δεν υπάρχει όμοιό του. Και αυτή η φωνή των οπαδών της ΑΕΚ τους κάνει να λιώνουν σαν καραμέλα…

Πάοκ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ήρθαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και ηττήθηκαν! Δεν έβαλαν καν γκολ. Ηττήθηκαν με ξένους διαιτητές και VAR, από μία ομάδα μόλις έξι -οκτώ μηνών! Που να αποκτήσει δηλαδή αυτό το γκρουπ και συνοχή έτους ή διετίας…

ΥΓ: Όταν μία ομάδα δεν πάει καλά, τότε όλα θα φταίνε σε όλους και όλοι θα κρέμονται στα μανταλάκια. Θα φέρω δύο παραδείγματα. Πόσοι λέγανε να φύγει ο Μελισσανίδης γιατί κάνει κακό στην ομάδα, γιατί δεν κάνει μεταγραφές, γιατί δε βάζει λεφτά; Πάρα πολλοί. Ο Μελισσανίδης όμως δεν άλλαξε καθόλου στην οικονομική του πολιτική. Μάλιστα αυτό το Γενάρη δεν έκανε καμία μεταγραφή για παράδειγμα. Όμως χάρη στις αλλαγές σε όλα τα επίπεδα στα Σπάτα και στον Αλμέιδα το κλίμα άλλαξε, παίκτες που ήταν καμένοι προσφέρουν και φέτος βλέπουμε μία ΑΕΚ διαφορετική ακόμα και με τους περσινούς ποδοσφαιριστές.

Πόσοι λέγανε ότι δεν κάνει ο Μάνταλος. Εγώ για παράδειγμα πέρσι στο τέλος της σεζόν είχα γράψει ότι έχει κλείσει ο κύκλος του. Έλεγα ότι είναι ένας πολύ χρήσιμος ποδοσφαιριστής, αλλά δεν μπορεί με το περιβραχιόνιο και δεν μπορεί να έχει το ρόλο του ηγέτη. Μόλις το παρέδωσε, όταν μίλησε με τον Αλμέιδα και αντιλήφθηκε ότι μπορεί να έχει άλλο ρόλο και να προσφέρει, άλλαξε. Έχει καμία σχέση ο Μάνταλος που είδαμε χθες με τον περσινό; Καμία…

Και κάτι τελευταίο για να το κλείσω αυτό το θέμα. Θυμάστε το καλοκαίρι του 2022 τι ντόρος είχε γίνει με τη φανέλα; Δε θα αναφερθώ στο τραγικό επικοινωνιακό λάθος της «αποκλειστικής εμφάνισης» γιατί αυτό ήταν γκάφα ολκής. Μιλάω για το ότι έπεφτε «ξύλο» για την τιγρέ φανέλα. Ασχολείται κανένας σήμερα με αυτό; Ουδείς!

ΥΓ2: Για την ιστορία στο Περιστέρι έχω καταθέσει την άποψή μου. Ήμουν και στην εκδίκαση της υπόθεσης, εκεί όπου ο Αλέξης Κούγιας για να δικαιολογήσει την παράνομη εστία του Ατρομήτου εμφάνισε στο υπόμνημά του το πρωτοσέλιδο του Δικέφαλου του περασμένου Σαββάτου. Ήταν η δεύτερη επιβεβαίωση για το πόσο ενοχλούνται από τα μέσα της ΑΕΚ μετά την προηγούμενη αναφορά που είχαν κάνει για το Enwsi.gr. Το συζήτησα και με το Σταύρο και σε αυτό που συμφωνήσαμε ήταν το εξής. Εμείς θα συνεχίσουμε έτσι!

ΥΓ3: Τα έλυσαν τα προβλήματά τους στον Ολυμπιακό και ασχολούνται πάλι με τη SL2. Και βγήκε ο Μαρινάκης με νέα δήλωσή του και έμπλεξε πάλι την ΑΕΚ. Επειδή δεν «νομιμοποίησε» τον Αυγενάκη και δε δήλωσε υποταγή. Μιλάμε για πόνο όχι αστεία…

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X