StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 10/2)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 10/2)

Ανάλυση και Προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΙΛΑΝ – ΤΟΡΙΝΟ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: «Κάποιος να βάλει φρένο στον κατήφορο» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ της Μίλαν, η οποία δεν λέει να ορθοποδήσει. Το πρόσφατο ντέρμπι με την Ίντερ θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία για restart, αλλά… Οι «ροσονέρι» γνώρισαν μια ακόμη ήττα, αυτή τη φορά με 1-0, φτάνοντας τις τρεις διαδοχικές και συνολικά τα επτά παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Ένα από αυτά ήταν πριν από έναν μήνα με την Τορίνο, από την οποία αποκλείστηκε στο Κύπελλο. Θέλει να πάρει ρεβάνς, αλλά το θέμα είναι αν μπορεί. Επίσης, έχει να σκέφτεται και τη μονομαχία της Τρίτης (14/2) με την Τότεναμ για το Champions League. Πρέπει να συνέλθει γιατί σε λίγο καιρό η τετράδα θα έχει «κάνει φτερά». Αποθεραπεύτηκε ο Ιμπραήμοβιτς (φορ) και βρίσκεται στην αποστολή μετά από 7 ολόκληρους μήνες. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Μενιάν (κίπερ), Φλορέντσι (μπακ), Ντεστ ((μπακ), Τομόρι (στόπερ) και Μπενασέρ (αμ. χαφ).

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΜΙΛΑΝ – ΤΟΡΙΝΟ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Άμεσα ξεπέρασε η Τορίνο τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ιταλίας από τη Φιορεντίνα. Και παρά την ψυχολογική, αλλά και σωματική κούραση, η «γκρανάτα» επικράτησε 1-0 της Ουντινέζε, επιστρέφοντας στις επιτυχίες. Το γκολ του Καραμόχ (49’) ήταν αυτό που έκρινε το παιχνίδι, το οποίο ήταν αρκετά «κλειστό» και φαινόταν ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η ομάδα του Ιβάν Τζούριτς παρουσιάζει καλά στοιχεία μετά τη διακοπή, έχοντας μόλις μια ήττα σε έξι αγώνες, στους οποίους μετράει επίσης δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η απόσταση από την εξάδα δεν είναι απαγορευτική, αλλά δεν αποκλείεται και η έβδομη θέση, στην οποία βρίσκεται, να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τα προβλήματα είναι πολλά για την Τορίνο, καθώς δεν υπολογίζονται οι Τζίτζι (στόπερ), Τζίμα (στόπερ), Ρίτσι (μέσος), Λαζάρο (μεσοεπιθετικός), Ράντονιτς (εξτρέμ) και Πελέγκρι (φορ), οι οποίοι είναι τραυματίες.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΣΑΛΚΕ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (21:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Σημάδια ζωής δείχνει η Σάλκε στα τελευταία της παιχνίδια. Ή μήπως έτυχε; Δεν είναι μόνο ότι πήρε 0-0 και με την Γκλάντμπαχ την τελευταία αγωνιστική, μετά το ίδιο αποτέλεσμα με την Κολωνία, αλλά είναι η εικόνα της που δείχνει ενθαρρυντικά στοιχεία. Τους εξέπληξε όλους με την εικόνα της στο σπίτι της Γκλάντμπαχ. Το πάλεψε στα ίσια, είχε τις στιγμές της και θα μπορούσε να είχε φύγει και με το διπλό. Είναι μία αρχή αυτή η εικόνα και αυτά τα αποτελέσματα, αν κάνει και, σχετικά άμεσα, 2-3 νίκες, θα μπορεί να παλέψει με περισσότερες πιθανότητες για την παραμονή της. Αυτήν την στιγμή, παραμένει ουραγός με 2 νίκες και 11 βαθμούς και τελευταία επιτυχία το 1-0 επί της Μάιντς στις 9 Νοεμβρίου. «Είχαμε τις στιγμές μας, παίξαμε με θάρρος και πιστέψαμε στους εαυτούς μας. Πρέπει να σταθεροποιήσουμε αυτήν την απόδοση και να αρχίσουμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργούμε», είπε ο Τόμας Ρέις. Παραμένουν εκτός και για το Σάλκε – Βόλφσμπουργκ Στοίχημα οι Λάτζα, Καμίνσκι, Χέκερν, Πόλτερ και Φαν ντεν Μπεργκ.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΣΑΛΚΕ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (21:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Βόλφσμπουργκ γνώρισε (αναμενόμενη και μας πλήρωσε κιόλας) ήττα από την Μπάγερν Μονάχου με 4-2. Αγνώριστη στο πρώτο διάστημα του αγώνα, δέχτηκε 3 γκολ από το 9’ ως και το 19’! και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Μείωσε στο 44’ με τον Καμίνσκι, πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά μετά την αποβολή του Κίμιχ (54’), αλλά δεν κατάφερε κάτι ουσιαστικό. Ίσα-ίσα που δέχτηκε και τέταρτο γκολ στο 73’ προτού ο Σβάνμπεργκ διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 81’. Η δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα (μετά το 2-1 από τη Βέρντερ Βρέμης) και τρίτη συνολικά, μετά και το 2-1 από την Ουνιόν Βερολίνου στο Κύπελλο Γερμανίας. Κάπως έτσι, χάλασε το κλίμα μετά τις 6 διαδοχικές επιτυχίες στο πρωτάθλημα που την είχαν βάλει στην κουβέντα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θυμίζουμε, η τελευταία επιτυχία για την ομάδα του Νίκο Κόβατς είναι το προ δύο εβδομάδων 5-0 επί της Χέρτα στο Βερολίνο. «Αν κοιτάξουμε συνολικά μετά το Μουντιάλ, ανεξάρτητα το αποτέλεσμα, βγάζω στην άκρη μόνο το πρώτο ημίχρονο στην Βρέμη. Συνολικά αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ καλά, αν και δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τα τελευταία αποτελέσματα», είπε ο Κροάτης προπονητής, ο οποίος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X