ΑΕΚ - Ολυμπιακός 3-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 3-0 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Ζωντανά από το enwsi.gr το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη ώρα έφθασε! Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (20:30, Cosmote Sport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr και μετάδοση από το ENWSI TV) τον Ολυμπιακό ξανά στην κατάμεστη και «καυτή» Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 20 χρόνια, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης!

Η αποψινή αναμέτρηση είναι ιστορική. Είναι η πρώτη στο «κάστρο» της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από περίπου 20 χρόνια χρόνια. Η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες είχαν συγκρουστεί στη φυσική έδρα της ΑΕΚ ήταν στις 9 Νοεμβρίου του 2002 με το ματς να λήγει με 1-1. Ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί με τον Τζόρτζεβιτς με τον Ντέμη Νικολαΐδη να ισοφαρίζει στο 44′.

LIVE το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ζωντανά από το enwsi.gr το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X