Μεγάλη προσοχή: Έρχονται στη Νέα Φιλαδέλφεια να τινάξουν το ντέρμπι στον αέρα!

Μεγάλη προσοχή: Έρχονται στη Νέα Φιλαδέλφεια να τινάξουν το ντέρμπι στον αέρα!
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης καλεί τον κόσμο σε συσπείρωση γύρω από το καλό της ΑΕΚ και μόνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η οργή στον κόσμο της ΑΕΚ είναι μεγάλη. Είναι δικαιολογημένη.

Μετά την γελοία υπερασπιστική γραμμή του Ατρομήτου που τα… έριξε στην ΑΕΚ για τη δική του ευθύνη, μετά την ξαφνική εμπλοκή του Αλαφούζου με την ανακοίνωση του ΠΑΟ και τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ, μετά την εμετική-απάνθρωπη-άθλια ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη που… κρύβεται ως πρόεδρος της Super League αλλά προκαλεί ως πρόεδρος του ΟΣΦΠ, βγήκαν πριν λίγο και τα «εξαπτέρυγα» του ΠΑΟΚ μέσω ΜΜΕ. Ολοι εναντίον της ΑΕΚ. Ολοι απέναντι στο δίκαιο που ζήτησε η ΑΕΚ, για να μην παίξει με παράνομες συνθήκες διεξαγωγής αγώνα.

Όλα τα παραπάνω προκαλούν οργή στον λαό της ΑΕΚ. Λίγα 24ωρα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Την πρώτη επίσκεψη του ΟΣΦΠ στο νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Μαρινάκης το εύχεται. Ο Καραπαπάς το ελπίζει. Ολος ο Ολυμπιακός θέλει ένα πράγμα και μόνο πια. Να μην ξεκινήσει και να μην τελειώσει το ντέρμπι της Πέμπτης και κανένα από τα φετινά τρία στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena». Διότι αγωνιστικά κατανοούν ότι η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη και θα είναι δύσκολο αυτό να το… καταπιεί ο κόσμος του ΟΣΦΠ με αρνητικά αποτελέσματα από την ΑΕΚ.

Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν ότι χειρότερο έχει υπάρξει στα χρονικά του σύγχρονου ποδοσφαίρου στην χώρα. Άγγιξε ακόμη και ευαίσθητα ζητήματα νεκρών, ξεπέρασε τα όρια. Ο κόσμος της ΑΕΚ στα κάγκελα.

Την Πέμπτη όμως επουδενί δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό! Ο κόσμος πρέπει να ασχοληθεί μόνο με την φωνή και το τραγούδι από την εξέδρα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού πρέπει να φτάσει κανονικά και ομαλά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Να αγωνιστεί η ομάδα του, να φύγει κανονικά από το γήπεδο και να πάρει το δρόμο της επιστροφής για το Ρέντη. Δίχως να συμβεί το παραμικρό, να μην «τσιμπήσει» κανείς από τις προκλήσεις που δεδομένα θα δούμε εντός και εκτός γηπέδου.

Διότι ότι και αν γίνει θα κάνει κακό στην ΑΕΚ. Ένα ολόκληρο σύστημα την περιμένει… στην γωνία πως και πως.

Ο Ενωσίτης

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X