Ο Νταμπάνοβιτς «σφυρίζει» το ΑΕΚ-Ολυμπιακός!

Ο Νταμπάνοβιτς «σφυρίζει» το ΑΕΚ-Ολυμπιακός!
Photo Credits: INTIME

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τον διαιτητή του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Πέμπτη τον Ολυμπιακό στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΕΠΟ να ανακοινώνει σήμερα τον διαιτητή της αναμέτρησης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επέλεξε έναν ξένο διαιτητή που έχει έρθει αρκετές φορές και στο παρελθόν στην Ελλάδα για το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (20:30).

Ο λόγος για τον Μαυροβούνιο Νίκολα Νταμπάνοβιτς, που θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Τοντόροβιτς και Γιοβάνοβιτς. Στο VAR θα είναι ο Πολωνός Κριστόφ Γιάκουμπικ με βοηθό τον Κωνσταντίνο Ψαρρή, ενώ τέταρτος θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς.

Ο Νταμπάνοβιτς είχε διευθύνει ένα Ολυμπιακός-ΑΕΚ (2-0) για την 6η αγωνιστική των playoffs στις 25/04/2021. Την ίδια σεζόν είχε «σφυρίξει» την Ένωση στην ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (21/3/2021) και ένα χρόνο αργότερα ήταν στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-1, επίσης για τα playoffs.

Φέτος διηύθυνε το Παναθηναϊκός-Άρης 1-0 στις 23 Οκτωβρίου για την 9η αγωνιστική. Πέρα από αυτά τα ματς, ήταν πέρσι και στο Ιωνικός-Ατρόμητος 2-1 στις 29/1/2022 για την 20η αγωνιστική.

Τον Ολυμπιακό είχε συναντήσει στις 17 Απριλίου 2022 και την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 5η αγωνιστική των playoffs.

Τα ματς που έχει διευθύνει ο Νταμπάνοβιτς:

 

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι στο Λαμία-ΠΑΟΚ, που θα γίνει την Πέμπτη στο ΔΑΚ (18:30), με τον Βαγγέλη Μανούχο στο VAR και βοηθούς τους Κωσταρά και Μεϊντάνα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X