Νίκη για να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης θέλει η ΑΕΚ κόντρα στην Λιμόζ στα Λιόσια (19:30, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)

Νίκη για να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης θέλει η ΑΕΚ κόντρα στην Λιμόζ στα Λιόσια (19:30, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να πάρει μια σημαντική νίκη απέναντι στους Γάλλους

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Λιμόζ (19:30, Cosmote Sport4) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των 16 του BCL.

Η Ένωση θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, μετά την ήττα από τον Άρη στην Θεσσαλονική και να κεφαλαιοποιήσει την πολύ μεγάλη την νίκη μέσα στην Τουρκία επί της Γαλατάσαραϊ. Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη, έχει ρεκόρ 1-1 ενώ οι Γάλλοι 0-2, οπότε όπως γίνεται αντιληπτό, με νίκη η ΑΕΚ λιγοστεύει τις ελπίδες της Λιμόζ για την πρόκριση, με το παιχνίδι στην Γαλλία να ακολουθεί.

Και πάλι το ιατρικό δελτίο δεν είναι καθαρό, καθώς ο Άλεξ Μάντσεν συνεχίζει να ταλαιπωρείται από από το πρόβλημα του στην μέση, ενώ ο Δημήτρης Μαυροειδής είναι εκτός. Από την άλλη μεριά, αμφίβολος για την Γαλλική ομάδα είναι σκόρερ Μπράις Τζόουνς, που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου για το πρωτάθλημα τους και θα αποφασιστεί στο ζέσταμα αν θα αγωνιστεί.

Το άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής ανάμεσα στην Μάλαγα και την Γαλατάσαραϊ αναβλήθηκε όπως ήταν λογικό, λόγω των τραγικών συμβάντων από τον σεισμό στην γειτονική χώρα.

Διαιτητές στον αποψινό αγώνα θα είναι οι Λουίς Καστίγιο (Ισπανία), Φερνάντο Καλατράβα (Ισπανία) και Άντρις Αουνκρότζερς (Λετονία).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X