Άφωνη η Super League και ο Μαρινάκης για το ρεζίλι στο Περιστέρι

Άφωνη η Super League και ο Μαρινάκης για το ρεζίλι στο Περιστέρι
Photo Credits: INTIME

Ούτε μια ανακοίνωση, ούτε μια δήλωση, αφωνία από την Super League για τα ρεζιλίκια στο Περιστέρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ρεζίλι στο Περιστέρι με τα δοκάρια έγινε παγκόσμιο θέμα, ωστόσο η Super League μέχρι στιγμής παραμένει… άφαντη.

Η διοργανώτρια αρχή δεν έχει εκδώσει μια ανακοίνωση, ούτε κάποιος υπεύθυνός της έχει κάνει κάποια δήλωση σχετικά με τα όσα είδαμε χθες στο Περιστέρι, στο Ατρόμητος-ΑΕΚ.

Αφωνος και ο συνήθης λαλίστατος Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μπορεί το ματς να μην έγινε ποτέ, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, μπορεί να ασχολήθηκαν με τις εικόνες με το σκάψιμο ΜΜΕ από όλον τον κόσμο, ωστόσο η αρμόδια διοργάνωση φαίνεται ότι δεν έχει κάτι να πει.

Και όλο αυτό την ώρα που διάφορα ΜΜΕ και ο Ατρόμητος διαδίδουν από εδώ και εκεί ότι ο αγώνας δεν έγινε γιατί… έφταιγε η ΑΕΚ -μάλλον γιατί μπορούν οι άνθρωποί της να διακρίνουν τα 7 εκατοστά διαφορά.

Περιμένουμε από τον πρόεδρο της Super League κ. Μαρινάκη κάποια δήλωση, κάποια ανακοίνωση, για την ακαταλληλότητα του γηπέδου, μιας ομάδας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα. Άλλωστε άλλες φορές έχει δείξει ότι είναι ιδιαίτερα «ευαίσθητος» σε τέτοια θέματα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X