Πειρατές του Ονείρου: Ούτε στη γη των Παπούα δεν γίνονται αυτά...

Πειρατές του Ονείρου: Ούτε στη γη των Παπούα δεν γίνονται αυτά...

Οι Πειρατές του Ονείρου σχολιάζουν τα όσα έγιναν στο Ατρόμητος-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Ατρόμητος-ΑΕΚ και στα όσα έγιναν στο Περιστέρι με τα δοκάρια αναφέρονται οι Πειρατές του Ονείρου.

Ενα ματς που δεν έγινε ποτέ, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, με τους γηπεδούχους να μας χαρίζουν ορισμένες κωμικοτραγικές εικόνες, καθώς είδαμε ανθρώπους να προσπαθούν να σκάψουν (!) το γήπεδο.

Τι αναφέρουν οι Πειρατές του Ονείρου

Ρε αφάσιοι διαμαρτύρεστε κι από πάνω;

Γελάνε και τα σκυλιά της γειτονιάς με τα χάλια σας. Ούτε στη Γη των Παπούα δεν γίνονται αυτά που συνέβησαν στο “παράπηγμα” σας!

Πιο κοντά τα δοκάρια… 5 με 7 πόντους ρε απίθανοι;; Οφθαλμοφανή παράβαση που έγινε αμέσως αντιληπτή από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό τιμ. Τι τα περάσατε ρε τα γήπεδα, που αγωνίζονται οι ομάδες της Α’ εθνικής, για αυθαίρετα κοτέτσια χωρίς προδιαγραφές, προϋποθέσεις και κανόνες; Όμως το ψέμα… έχει κοντά δοκάρια, γι’ αυτό κι όταν βγήκε στη φόρα πιάσατε τα τσαπιά και τα φτιάρια και σκάβατε μια ώρα χαντάκια στον αγωνιστικό χώρο, ενώ περίμεναν οι ποδοσφαιριστές κι ο κόσμος μέσα σε πολικές θερμοκρασίες, για να διορθώσετε τάχατες τα αδιόρθωτα! Μιλάμε για απίστευτες καταστάσεις κλαυσίγελου!

Φέρατε μήπως και τίποτε πεθαμενατζήδες από το διπλανό νεκροταφείο που είναι εξπέρ στο ν’ ανοίγουν λάκκους για να σας ανοίξουν στα γρήγορα αυτές τις… “τάφρους” που είδαμε μπρος απ’ το τέρμα σας ; Θέλατε να ρίξετε και πιράνχας μέσα ;  Ρε μπας και βουλώσατε μετά το σκάμμα με ατλακόλ που βάζουν στα μνήματα ; Μπας και στο τέλος ξαναφτιάξατε την άσπρη γραμμή με κατίκι Δομοκού ; Εκεί μέσα θέλατε να παίξουν μπάλα παίχτες υψηλής περιουσιακής αξίας, σε μισο-μπαζωμένες γούρνες κι οργωμένα χωράφια;

Με τις ντομάτες σάς πήρανε ρε σε ολόκληρη την Υφήλιο. Η Ευρώπη, η Ασία και η Αφρική σπάνε ήδη πλάκα με τη φουκαριάρα την Ελλαδίτσα εξαιτίας της δικής σας επικής βλακείας.

Α να χαθείτε από δω χάμω που βγάζετε και γλώσσα αντί να ζητήσετε συγνώμη από το φίλαθλο κοινό για τα ρεζιλίκια σας.

Για τα μπάζα είστε, κυριολεκτικά για τα μπάζα, κι όταν παίξουμε θα σας το αποδείξουμε στο χορτάρι, αν υπάρχει κι αυτό και δεν παίξουμε σε κανά ξερό, γιατί μέχρι τότε ίσως και να το ‘χετε εξαφανίσει με τίποτε πρόβατα που μπορεί να βάλετε μέσα για βοσκή, τέτοιοι φωστήρες που είστε.

Η Α.Ε.Κ είναι η κορυφαία ομάδα της Ελλάδας και δεν έχει λόγο να φοβάται τίποτα και κανέναν. Αλλά αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. Το “this is aekaki” του παρελθόντος δεν υπάρχει πια. Τώρα έχετε να κάνετε με την Α.Ε.Κ και θα σέβεστε και την ίδια την Α.Ε.Κ, με την οποία θέλετε δεν θέλετε θα μάθετε να παίζετε τίμια, αλλά και τους κανόνες, την τιμή και τη σοβαρότητα του βασιλιά των σπορ.

ΥΓ. Νίκη την Πέμπτη στο Ναό στη Μητέρα των Μαχών! Παλμός, πάθος, ψυχή, πολλά γκολ, μα και περιφρούρηση της έδρας μας, που αποτελεί το “πυρηνικό όπλο” της Ομάδας μας. Εμπρός ΑΕΚΑΡΑ!!!

Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X