Η ώρα του... Dame: Στον διαγωνισμό τριπόντων του NBA All Star Game ο Λίλαρντ!

Η ώρα του... Dame: Στον διαγωνισμό τριπόντων του NBA All Star Game ο Λίλαρντ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα πολύ μεγάλο όνομα θα περιλαμβάνει ο διαγωνισμός τριπόντων του NBA All Star Game, με τον Ντάμιαν Λίλαρντ να επιστρέφει σε αυτόν, μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας.

Ο σούπερ σταρ των Μπλέιζερς γίνεται -αδιαμφησβήτητα- το φαβορί για την κατάκτησή του, με τα σουτ πίσω από τα 7.25μ, αλλά ακόμη και από το… κέντρο του γηπέδου, να είναι το σήμα κατατεθέν του. Τη φετινή σεζόν, ο «Dame» είναι δεύτερος στην εν λόγω κατηγορία στην κανονική διάρκεια του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου, πίσω μόνο από τον… διαστημικό Στεφ Κάρι.

Υπενθυμίζεται πως ο Λίλαρντ δεν έχει κερδίσει ποτέ τον διαγωνισμό, έχοντας αποτύχει σε δύο περιπτώσεις, το 2014 και το 2019, με τους Μάρκο Μπελινέλι και Τζο Χάρις να παίρνουν τον τίτλο, αντίστοιχα. Πέραν αυτού, ο 32χρονος γκαρντ θα δώσει το «παρών» για 6η φορά στο All Star Game, στην έδρα των Γιούτα Γκαζ, έχοντας επιλεγεί στους αναπληρωματικούς της δυτικής περιφέρειας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X