O Βόλος έστειλε και 2η επιστολή στον Μπένετ - Απαιτεί αντικατάσταση του Παπαπέτρου

O Βόλος έστειλε και 2η επιστολή στον Μπένετ - Απαιτεί αντικατάσταση του Παπαπέτρου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βόλος με νέα του επιστολή στην ΚΕΔ, ζητά την αντικατάσταση του Τάσου Παπαπέτρου που έχει οριστεί να διευθύνει την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (6/02).

Οι Θεσσαλοί με επιστολή τους προς τον Μπένετ, ζήτησαν χθες την άμεση αντικατάσταση του Τάσου Παπαπέτρου που ορίστηκε για την αναμέτρηση της Δευτέρας (6/02) με τον Λεβαδειακό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του volosday.gr., ο Βόλος απέστειλε και νέα επιστολή προς την ΚΕΔ, κάνοντας αναφορά και σε στοιχηματικές αποδόσεις που συνδέονται με τον ορισμό. Συγκεκριμένα τονίζει ότι «έπεσε ο άσσος», και στέκονται στο ότι αυτό έχει να κάνει με το ότι έγινε γνωστό ότι την αναμέτρηση θα διαιτητεύσει ο Τάσος Παπαπέτρου.

Η επιστολή γνωστοποιήθηκε παράλληλα στον Αθλητικό Εισαγγελέα και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Οι Θεσσαλοί απαιτούν ξανά στη νέα τους επιστολή την αντικατάσταση του συγκεκριμένου διαιτητή, ενώ σε διαφορετική περίπτωση η ΠΑΕ Bόλος θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα της τόσο στα Αστικά όσο και Ποινικά δικαστήρια, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για πιθανή χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα και παράνομου στοιχηματισμού.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X