Ο ΠΑΟΚ απάντησε στον Ολυμπιακό: «Ισως ένιωθε καλύτερα αν ξαναορίζονταν οι Τρεϊμάνις-Πινέιρο ή άλλα ψυχοπαίδια του Κλάτενμπεργκ»

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στον Ολυμπιακό: «Ισως ένιωθε καλύτερα αν ξαναορίζονταν οι Τρεϊμάνις-Πινέιρο ή άλλα ψυχοπαίδια του Κλάτενμπεργκ»
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στον Ολυμπιακό με Κλάτενμπεργκ αλλά και Σκλεναρίκοβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άμεση ήταν η απάντηση του ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον ορισμό του Ιβάν Κρούζλιακ στο κυριακάτικο μεταξύ τους ματς στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ τονίζει πως δεν θα συμμετέχει στο τοξικό κλίμα που δημιουργεί ο Ολυμπιακός ενώ αφήνει υπαινιγμούς πως «ίσως ο Ολυμπιακός να ένιωθε άνετα αν είχε οριστεί κάποιο ψυχοπαίδι του Κλάτενμπεργκ».

Τέλος, τόνισε πως όσο μπορεί ο Λούμπος Μίχελ να επηρεάσει elite διαιτητή άλλο τόσο μπορεί και η… Αντριάνα Σκλεναρίκοβα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο υπαινιγμός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, ότι ένας πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Σλοβακία θα μπορούσε να επηρεάσει έναν elite διαιτητή, είναι εξίσου αστεία με την υπόθεση ότι μια Σλοβάκα πρώην σύζυγος σημερινού αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσε να κάνει το ίδιο.

Δεν θα συμμετάσχουμε στην προσπάθεια δημιουργίας τοξικού κλίματος, καθώς γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ίσως να ένιωθε καλύτερα αν ξαναορίζονταν οι Τρεϊμάνις-Πινέιρο ή άλλα ψυχοπαίδια του Κλατενμπεργκ.

Συμφωνήσαμε και οι δύο ΠΑΕ να οριστεί elite διαιτητής όπως και έγινε. Ευχόμαστε να μη θυμόμαστε μετά το ματς καν το όνομά του».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X