Θέλει Κάτσε ο Βόλος

Θέλει Κάτσε ο Βόλος
Photo Credits: INTIME

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Βόλου βρίσκεται ο 29χρονος Αλβανός μέσος Έργκους Κάτσε από την αγορά των ελεύθερων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έληξε χθες βράδυ, όμως οι ομάδες ως τις 17 Φεβρουαρίου μπορούν να κάνουν τις κινήσεις τους από την αγορά των ελεύθερων. Στον Βόλο εξέταζαν την απόκτηση ενός παίκτη στον άξονα της μεσαίας γραμμής καθώς ο Χαβιέρ Ματίγια δεν υπολογιζόταν, με τον Ισπανό χαφ να φτάνει στη λύση του συμβολαίου του με την ομάδα της Μαγνησίας.

Μία από τις περιπτώσεις που υπάρχουν ψηλά στη λίστα του Βόλου σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta είναι αυτή του Έργκους Κάτσε, με τον 29χρονο Αλβανό μέσο, για τον οποίο οι κυανέρυθροι είχαν ενδιαφερθεί ξανά στο παρελθόν, να είναι ελεύθερος.

Μετά την αποχώρησή του το περσινό καλοκαίρι από τη Βέροια, ο Κάτσε αγωνιζόταν στη Λιθουανία με τη φανέλα της Πανεβέζις. Ο Κάτσε αποτελεί μια πολύ χρήσιμη λύση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, που γνωρίζει καλά τη Super League και προσθέτει την απαραίτητη εμπειρία.

Μένει να φανεί λοιπόν αν η υπόθεση του προχωρήσει για την ομάδα του Βόλου και αποτελέσει την έκτη της χειμερινή μεταγραφική κίνηση μετά τους Γκάγκι, Τσιρίνος, Καρτάλη, Σι και Πιρές.

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X