Μπορμπόκης για την εμφάνιση της ΑΕΚ με τον Αρη: «Οι μεγάλες ομάδες παίρνουν πρωταθλήματα, νικώντας και όταν δεν παίζουν καλά!» (VIDEO)

Μπορμπόκης για την εμφάνιση της ΑΕΚ με τον Αρη: «Οι μεγάλες ομάδες παίρνουν πρωταθλήματα, νικώντας και όταν δεν παίζουν καλά!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Βασίλης Μπορμπόκης στο ENWSI TV για την εμφάνιση της ΑΕΚ με τον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ισοπέδωσε τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια με 3-0 χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Ο Βασίλης Μπορμπόκης μιλώντας στην εκπομπή ΑΕΚ after του ENWSI TV σχολίασε τα πάντα σχετικά με την αναμέτρηση της Ένωσης απέναντι σην ομάδα του Άλαν Πάρντιου.

Στην ΑΕΚ γνώριζαν τα πολλά προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει ο Αγγλος τεχνικός με τις απουσίες της ομάδας του. Επέλεξαν να μην πάνε το παιχνίδι σε υψηλό τέμπο από την αρχή, όμως από τη στιγμή που ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και ο Νίκλας Ελίασον μπήκαν στο ματς, δεν… κρατιόταν η Ένωση που έκλεισε στην περιοχή του τον Άρη κάνοντας συνεχώς φάσεις.

Όπως είπε ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ στο ENWSI TV, «Oι μεγάλες ομάδες μπορούν και παίρνουν πρωταθλήματα, παίρνοντας παιχνίδια και όταν δεν παίζουν καλά!»

Το σχόλιο Μπορμπόκη για την εμφάνιση της ΑΕΚ

Δείτε όσα είπε ο Βασίλης Μπορμπόκης:


Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X