500 χιλιόμετρα για ένα ματς της ΑΕΚ! Οικογένεια ταξίδεψε από την Πτολεμαΐδα για τον αγώνα με τον Άρη στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

500 χιλιόμετρα για ένα ματς της ΑΕΚ! Οικογένεια ταξίδεψε από την Πτολεμαΐδα για τον αγώνα με τον Άρη στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»
Photo Credits: INTIME

Μια οικογένεια ταξίδεψε πολλά χιλιόμετρα για να βρεθεί δίπλα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει επιστρέψει στο σπίτι της και η δυναμική της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena» δίνει νίκες στην ομάδα που έχει χτίσει ο Ματίας Αλμέιδα.

Σε κάθε αγώνα του Δικεφάλου στη Νέα Φιλαδέλφεια αρκετοί φίλοι της ομάδας ταξιδεύουν από μακριά για να χαρούν το γήπεδο, να δουν από κοντά τους «κιτρινόμαυρους» και φυσικά να ζήσουν το κλίμα της Φιλαδέλφειας.

Μια οικογένεια από την Πτομελαΐδα ταξίδεψε 500 χιλιόμετρα για να είναι την Κυριακή στην Αθήνα για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το ζευγάρι από τη βόρεια Ελλάδα μαζί με τα δύο παιδιά τους είχαν σχεδιάσει εδώ και καιρό αυτό το ταξίδι για να γιορτάσουν τα γενέθλια του πατέρα της οικογένειας ο οποίος έγινε 50 ετών.

Δείτε εικόνες:

500 χιλιόμετρα για ένα ματς της ΑΕΚ! Οικογένεια ταξίδεψε από την Πτολεμαΐδα για τον αγώνα με τον Άρη στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» 500 χιλιόμετρα για ένα ματς της ΑΕΚ! Οικογένεια ταξίδεψε από την Πτολεμαΐδα για τον αγώνα με τον Άρη στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» 500 χιλιόμετρα για ένα ματς της ΑΕΚ! Οικογένεια ταξίδεψε από την Πτολεμαΐδα για τον αγώνα με τον Άρη στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X