ΑΕΚ: «Πρωταγωνιστής» στο The Chase ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ (VIDEO)

ΑΕΚ: «Πρωταγωνιστής» στο The Chase ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

«Πρωταγωνιστής» ήταν σε δύο επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού Τhe Chase o τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Βασίλης Χατζηεμμανουήλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ερωτήσεις σχετικά με τον Βασίλη Χατζηεμμανουήλ έπεσαν σε δύο παίκτριες του The Chase, οι οποίες απάντησαν αμφότερες λάθος, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ να… τρολάρει μετά τη Μαρία Μπεκατώρου, η οποία είναι η παρουσιάστρια του παιχνιδιού, σε ένα βίντεο που ανέβασε η Ένωση στο Tik Tok.

Αρχικά, στο πρώτο επεισόδιο έτυχε η ερώτηση «σε ποια θέση αγωνίζεται ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ» με την παίκτρια να απαντάει λάθος πως είναι αμυντικός.

Στη συνέχεια, μία άλλη παίκτρια ρωτήθηκε «ποια ομάδα αγωνίζεται ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ», με την απάντηση να είναι ξανά λάθος, καθώς η παίκτρια είπε πως παίζει στον Ολυμπιακό αντί για την ΑΕΚ.

Έτσι, ο 23χρονος τερματοφύλακας θέλησε να «πειράξει» τη Μαρία Μπεκατώρου για το γεγονός πως απαντήθηκαν λάθος οι ερωτήσεις που τον αφορούσαν, λέγοντας πως είναι παρουσιάστρια στο «Ρουκ Ζουκ».

Δείτε εδώ το βίντεο:

@aekfc

The Chase, με τον @Βασιλης Χατζηεμμανου #aekfc #aekfcseason2022_23 #thechase #greek #football

♬ Science TV Show Cosmic Quiz Show – Quetzal BGM

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X