Μπράμπετς: «Πρόκληση για εμάς να παίξουμε καλά κόντρα στην ΑΕΚ»

Μπράμπετς: «Πρόκληση για εμάς να παίξουμε καλά κόντρα στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς μίλησε για το αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ (29/01, 19.30), αλλά και για το αποκλεισμό του Άρη από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Τσέχος αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε ότι θα πρέπει η ομάδα του να δείξει την ποιότητά της κόντρα στην Ένωση, ενώ όπως είπε, ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσουν τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, για το θεσμό του Κυπέλλου, είναι να πάρουν τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ΑΕΚ.

Όπως δήλωσε στη NOVA ο Γιακούμπ Μπράμπετς:

«Ποτέ δεν είναι εύκολο για μια ομάδα, μετά από μια ήττα. Νιώθαμε καλά κόντρα στον Ολυμπιακό και θέλαμε να προκριθούμε. Είχαμε τις ευκαιρίες να το κάνουμε. Δυστυχώς χάσαμε την μεγαλύτερη, το πέναλτι, και δεν τα καταφέραμε. Φυσικά, αυτό που το κάνει πιο δύσκολο για εμάς είναι ότι ξέραμε και τη μεγάλη θέληση του κόσμου της ομάδας μας να πάρουμε αυτή την πρόκριση… Το ζητούμενο, όμως, στο ποδόσφαιρο είναι να είσαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν ξεπεράσει τον αποκλεισμό:

«Ο καλύτερος τρόπος για να τον ξεπεράσουμε, είναι να νικήσουμε την Κυριακή! Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να αποδείξουμε ότι έχουμε ποιότητα ως ομάδα».

Για το αν θα είναι εύκολο για τον Άρη να διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ:

«Δεν θα είναι εύκολο. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ειδικότερα στο καινούργιο γήπεδο της ΑΕΚ, όπου παίζουμε για πρώτη φορά. Γενικότερα, όμως, είναι καλό για εμάς, που παίζουμε τόσο νωρίς μετά τον αποκλεισμό μας στο Κύπελλο, γιατί μας αναγκάζει να σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι».

Για το πώς πρέπει να αμυνθεί ο Άρης απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος στην επιθετική παραγωγή:

«Είναι μια πρόκληση για εμάς να παίξουμε καλά, απέναντι σε παίκτες ποιοτικούς, όπως είναι αυτοί που διαθέτει η ΑΕΚ. Θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία για εμάς αυτό το ματς. Γενικότερα, θα είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Πρέπει να αποδείξουμε την ποιότητά μας, όμως, και να μην δεχτούμε γκολ. Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου και είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να νικήσει, ανέφερε:

«Κατ’ αρχάς, πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, απέναντι στην ΑΕΚ, που είναι ιδιαίτερα καλή επιθετικά. Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας και πρώτα πρέπει να σταματήσουμε τους αντιπάλους μας, να μην πετύχουν γκολ. Από εκεί και πέρα, πρέπει να σκοράρουμε».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X