Πήρε βαθμό στα Ιωάννινα (1-1) ο Ατρόμητος από τον ΠΑΣ - Έπιασε πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Γιαννιώτης

Πήρε βαθμό στα Ιωάννινα (1-1) ο Ατρόμητος από τον ΠΑΣ - Έπιασε πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Γιαννιώτης
Photo Credits: INTIME

Πήρε τον βαθμό στα Ιωάννινα από τον ΠΑΣ (1-1) ο Ατρόμητος που είδε τον Γιαννιώτη να αποκρούει πέναλτι του Νίνη και με τη βοήθεια του δοκαριού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ατρόμητος έμεινε όρθιος στα Γιάννινα αποσπώντας τον βαθμό από τον ΠΑΣ (1-1) με τον Γιαννιώτη να αποκρούει πέναλτι του Νίνη στις καθυστερήσεις!

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ανώτερος έχοντας την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, την ίδια ώρα που κατάφερνε να κρατά τον Ατρόμητο μακριά από τα καρέ του.

Το ξεκίνημα των Ηπειρωτών ήταν δυνατό βρίσκοντας δίχτυα στο 5′ με τον Μορέιρα να σεντράρει και τον Σόρια να εκτελεί τον Γιαννιώτη, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Ολλανδός εξτρέμ ξεκίνησε τη φάση από θέση οφσάιντ.

Οι Περιστεριώτες είχαν δύο προσπάθειες με τον Γκονζάλες στο 14′ να προσπαθεί να βρει τον Κεσχρίντα αλλά ο Τσιντώτας έδιωξε με γροθιές ενώ στο 28′, η κεφαλιά του Έρλινγκμαρκ δεν ανησύχησε τον Κατερινιώτη τερματοφύλακα.

Με το πέρας μισής ώρας αγώνα και συγκεκριμένα στο 32′, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» μπήκε μπροστά στο σκορ καθώς ο Πύλιος σέντραρε και ο Παμλίδης έπιασε κεφαλιά με τον Χατζηισαΐα να απομακρύνει αλλά ο επιθετικός των γηπεδούχων έπιασε νέα κεφαλιά και ο Μπάλαν από κοντά νίκησε τον Γιαννιώτη για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σύνολο του Κρις Κόουλμαν ξεκίνησε καλύτερα στοχεύοντας να βγει μπροστά για να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης και έχασε καλή φάση στο 52′ καθώς ο Στρούγγης έπιασε κεφαλιά και ο Κιάρτανσον δεν κατάφερε να απειλήσει με προβολή ενώ προειδοποίησε στο 77′ με τον Κούεν να κάνει καλή προσπάθεια και σουτ αναγκάζοντας τον Τσιντώτα να διώξει σε κόρνερ.

Τελικώς, η προσπάθεια της αθηναϊκή ομάδας απέδωσε καρπούς καθώς στο ίδιο λεπτό, ο Αθανασίου έβγαλε ωραία σέντρα και ο Τζοβάρας με εξαιρετική προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσιντώτα για το 1-1.

To σύνολο του Θανάση Στάικου πήρε τα ηνία του αγώνα ξανά για το τελευταίο δεκάλεπτο έχοντας πολλές ευκαιρίες για να βρει γκολ νίκης Αρχικά, στο 80′, ο Τζίμας σέντραρε από τα δεξιά με τον Μορέιρα να αστοχεί από κοντά με τον Μπάλαν στο 86′ να γυρίζει στον Νίνη που σούταρε και η μπάλα έφυγε κόρνερ. Στο 88′ ο Τζαβίδας αστόχησε με σουτ από καλή θέση ενώ στο 89′ ο Καραχάλιος εξαπέλυσε οβίδα αναγκάζοντας τον Γιαννιώτη να εκτιναχθεί εντυπωσιακά διώχνοντας σε κόρνερ.

Το φινάλε ήταν συναρπαστικό καθώς ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι στο 90′ με τον Τζήμα από ανατροπή του Χατζηισαΐα και στο 90+2′ ο Νίνης νικήθηκε από τον Γιαννιώτη ενώ στο 90+4′, ο Οικονομίδης του Ατρομήτου έπιασε εξαιρετικό σουτ αναγκάζοντας τον Τσιντώτα να αποκρούσει σωτήρια με την ισοπαλία να επισφραγίζει τη ματσάρα των «Ζωσιμάδων».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καραχάλιος, Τζίμας – Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Καραχάλιος, Μπακαδήμας, Πήλιος, Παντελάκης, Ριένστρα (83΄ Νίνης), Τζίνο (63΄ Λιάσος), Μορέιρα, Παμλίδης (72΄ Τζίμας), Μπάλαν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ (58΄ Οικονομίδης), Γκονζάλεθ, Φριντζόνσον (58΄ Κουέν), Ροτάριου (66΄ Τζοβάρας), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (58΄ Τζαβίδας).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X