Η φωτογραφία του Πομάσκι από την Πολωνία που εκθέτει το ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ)

Η φωτογραφία του Πομάσκι από την Πολωνία που εκθέτει το ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ)

Ο Γιώργος Πομάσκι με φωτογραφία του, δείχνει πως είναι ένα σωστό προπονητήριο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακόμη μια φορά το κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ αντιμετώπισε προβλήματα λόγω της βροχής και η εικόνα με νερά να στάζουν από την οροφή δεν είναι και η καλύτερη, τη στιγμή που αθλητές και αθλήτριες προσπαθούν να προπονηθούν. Ο Γιώργος Πομάσκι με φωτογραφία του, δείχνει πως είναι ένα σωστό προπονητήριο.

Ο γνωστός προπονητής και προπονητής του Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου, μετά τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, με τη βροχή, έστειλε χθες επιστολή στον Πρωθυπουργό αλλά και τον υφυπουργό αθλητισμού της χώρας, Λευτέρη Αυγενάκη αναφερόμενος στην άθλια κατάσταση του προπονητηρίου του σταδίου.

Σήμερα με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Πομάσκι ανέβασε μια φωτογραφία από το κλειστό προπονητήριο της Σπάλα στην Πολωνία, όπου βρίσκεται με αθλητές του για προπονήσεις και στο οποίο όπως φαίνεται και «δε βρέχει», όπως στο ΟΑΚΑ και οι συνθήκες μοιάζουν ιδανικές για μια σωστή προετοιμασία. Μάλιστα συνοδεύει τη φωτογραφία με το hashtag #προπονητήριο.

Χθες το βίντεο που ανάρτησε η ομοσπονδία στίβου, με τα νερά να στάζουν από την οροφή, σχολίασε και ο Μίλτος Τεντόγλου, κάνοντας tag τον Λευτέρη Αυγενάκη και τον Κωνσταντίνο Χαλιορή (γενικό διευθυντή του ΟΑΚΑ).

Οι αναρτήσεις από τον ΣΕΓΑΣ και τον Γιώργο Πομάσκι:

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X