Το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας - Τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες των ημιτελικών

Το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας - Τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες των ημιτελικών
Photo Credits: INTIME

Λαμία εναντίον ΠΑΟΚ το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τα παιχνίδια που έγιναν την Πέμπτη 26/1. ΑΕΚ - Ολυμπιακός ο άλλος ημιτελικός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ένα ζευγάρι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ήταν γνωστό από την Τετάρτη 25/1, ΑΕΚ εναντίον Ολυμπιακού.

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό και το δεύτερο. Ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε στο «Απόστολος Νικολαϊδης» από τον Παναθηναϊκό, με το πέναλτι του Ολιβέϊρα, ήταν αυτός που πήρε το εισιτήριο για τους «4» του θεσμού.

Απέναντι του θα βρει τη Λαμία, που ζευγάρωσε νωρίτερα, τις νίκες της απέναντι στην έκπληξη του θεσμού, τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ο τελικός

Η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού θα αποφασισθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. Σύμφωνα με την προκήρυξη, Αν προκριθούν ομάδες των Αθηνών ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α.

Αν προκριθούν ομάδες της Θεσσαλονίκης ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

Αν προκριθούν ομάδα της Αθήνας και ομάδα της Θεσσαλονίκης ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Απαραίτητη προϋπόθεση τα γήπεδα να πληρούν τις προδιαγραφές για την διεξαγωγή του τελικού αγώνα. Η ΕΠΟ επίσης δύναται να αποφασίσει ως έδρα του τελικού, γήπεδο που ανήκει σε ξένη ομοσπονδία.

Το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας - Τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες των ημιτελικών

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X