ΑΕΚ: Έτσι βρέθηκε ο Γκατσίνοβιτς στο στόχαστρο της Στουτγκάρδης

ΑΕΚ: Έτσι βρέθηκε ο Γκατσίνοβιτς στο στόχαστρο της Στουτγκάρδης
Photo Credits: INTIME

Η Στουτγκάρδη συζητάει την πώληση ενός εκ των μέσων της, κάτι που εξηγεί το ενδιαφέρον των Γερμανών για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ, ο οποίος γνωρίζει καλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Mozzart υποστήριξε πως η Στουτγκάρδη ενδιαφέρεται για τον μέσο της ΑΕΚ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος διανύει εξαιρετική περίοδο με τους κιτρινόμαυρους, ενώ είναι παίκτης ο οποίος γνωρίζει καλά τι εστί Bundesliga και τις απαιτήσεις της.

Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς την πρόταση των Γερμανών, χωρίς να κατονομάσει το κλαμπ (σ.σ. η Ένωση έκανε λόγο για δύο κρούσεις από δύο διαφορετικές ομάδες). Πίσω από το γερμανικό ενδιαφέρον για τον Γκατσίνοβιτς, πάντως, υπάρχει ντόμινο.

Εδώ και μέρες τα αγγλικά και τα γερμανικά, με πρώτο το Athletic, media αναφέρουν πως η Κρίσταλ Πάλας πολιορκεί τον Ναουίρου Αχάμαντα. Ο 20χρονος μέσος το ’20 έπαιξε ως δανεικός στην Στουτγκάρδη και το ’21 η νυν ομάδα του τον αγόρασε από την Γιουβέντους αντί 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο Αχάμαντα είναι ένας δυναμικός μέσος με υψηλό το επίπεδο του στο 50-50 (άμυνα – επίθεση). Έχει εντυπωσιάσει ο Γάλλος με τις εμφανίσεις του στο γερμανικό πρωτάθλημα κι γι’ αυτό έχει κάνει κλικ στον συμπατριώτη του και legend του γαλλικού ποδοσφαίρου, Πατρίκ Βιεϊρά ο οποίος είναι ο προπονητής της Πάλας.

Έτσι θεωρούν πηγές στη Γερμανία πως γεννήθηκε το ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον παίκτη της ΑΕΚ.

Η Στουτγκάρδη με την ενδεχόμενη πώληση του Αχάμαντα (σ.σ. κάποιοι πιστεύουν πως η υπόθεση έχει ήδη τελειώσει) καίγεται για έναν ποιοτικό χαφ ο οποίος δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής. Βασικό, επίσης, στην ετοιμότητα του παίκτη που θέλει η Στουτγκάρδη είναι ότι ομάδα βρίσκεται στην 15η θέση του πρωταθλήματος, πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, οπότε έπεται μάχη για την παραμονή.

Πηγή: Sport24.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X