«Πρόταση της Στουτγκάρδης για Γκατσίνοβιτς - Ζητά 8 εκατ. ευρώ η ΑΕΚ»

«Πρόταση της Στουτγκάρδης για Γκατσίνοβιτς - Ζητά 8 εκατ. ευρώ η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Η Στουτγκάρδη φέρεται να έκανε πρόταση για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης προκάλεσε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Σύμφωνα με την «Mozzart Sport» οι Γερμανοί έκαναν πρόταση για τον Σέρβο μέσο της ΑΕΚ, ωστόσο η μεταγραφή του είναι αρκετά δύσκολο να πραγματοποιηθεί λόγω των απαιτήσεων της Ενωσης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Στουτγκάρδη ήθελε να πάρει για 6 μήνες δανεικό τον Γκατσίνοβιτς, βάζοντας το ντιλ και οψιόν αγοράς, ωστόσο η ΑΕΚ απάντησε αρνητικά, ζητώντας 8 εκατομμύρια ευρώ.

Το δημοσίευμα για Γκατσίνοβιτς

«Το καλά παιχνίδια του Γκατσίνοβιτς στην Ελλάδα άνοιξαν ξανά την πόρτα στη Γερμανία και σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε προσφορά από τη γερμανική Στουτγάρδη στην ΑΕΚ.

Οι Γερμανοί αναζητούν παίκτη στη θέση των «οκτώ» και πιστεύουν ότι ο Μιγιάτ Γκάτσινοβιτς θα ήταν μια καλή ενίσχυση, καθώς έχει παίξει ήδη 143 παιχνίδι στην Βundesliga, σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας 10 ασίστ.

Ο προπονητής Λαμπάντι θα τον ήθελε στην ομάδα, ωστόσο το πρόβλημα είναι ότι η Στουτγάρδη δεν είναι τόσο δυνατή οικονομικά, ειδικά από τη στιγμή που η ΑΕΚ βλέπει τον Γκατσίνοβιτς ως έναν από τους βασικούς παίκτες στη μάχη που δίνει για να πάρει τον τίτλο.

Η Στουτγάρδη σκόπευε να πάρει τον Γκάτσινοβιτς ως δανεικό για έξι μήνες και να βάλει οψιόν αγορά.

Από την Αθήνα ήρθε αρνητική απάντηση. Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΚ θα μπορούσε να σκεφτεί μια πώληση του Γκατσίνοβτις εάν η Στουτγκάρδη πρόσφερε τουλάχιστον 8 εκατ. ευρώ.»

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X