Μάλαγα - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών

Μάλαγα - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχασε στην Μάλαγα αφού δεν άντεξε στον ρυθμό της για 40 λεπτά αγώνα.

Η ΑΕΚ υπέστη μια βαριά ήττα από την Μάλαγα που όμως δεν αντικατοπτρίζει την απόδοση των δύο ομάδων στην αναμέτρηση. Διαβάστε την κριτική του enwsi.gr.

Αντώνης Κόνιαρης: Ξεκίνησε τον αγώνα αλλά δεν κατάφερε να προσφέρει αμυντικά που χρειαζόταν πάνω και πήγε στον πάγκο όπου δεν ξανάπαιξε.

Αϊζάια Μάιλς: Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Μάιλς ήταν από τους καλύτερους παίκτες, ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο που δεν μπήκε καλά η ΑΕΚ, κράτησε μόνος του την ομάδα με τα σουτ του, δείχνοντας ότι είναι σπουδαία προσθήκη.

Κάμερον ΜακΓκρίφ: Κακό ματς για τον ΜακΓκρίφ που επιθετικά ήταν πολύ άστοχος, ακόμα και σε εύκολες φάσεις, πάλεψε αμυντικά αλλά δεν μπόρεσε να γίνει παράγοντας του αγώνα.

Δημήτρης Φλιώνης: Ο αρχηγός της ΑΕΚ ήταν καλός, αλλά είχε πολλά προβλήματα με τον Πέρι αμυντικά, ενώ οι Ισπανοί τον πίεσαν ασφυκτικά χωρίς να του αφήσουν πολλά περιθώρια δράσης.

Κένι Γουίλιαμς: Ο Αμερικανός ήταν καλός μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο που εκεί τον πήρε και αυτόν η κάτω βόλτα όπως όλη την ομάδα, χάνοντας μερικά ελεύθερα σουτ.

Αντρέας Πετρόπουλος: Έπαιξε λίγο χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Κώστας Παπαδάκης: Μπήκε στο τέλος της 3ης περιόδου χωρίς όμως να κάνει κάτι ιδιαίτερο.

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Ο Γιάνκοβιτς προσπάθησε να δώσει μια ακόμα επιλογή επιθετικά για την ΑΕΚ, μέσω της δημιουργίας από το ποστ, όμως δεν ήταν αποτελεσματικός στις φάσεις που πήρε.

Ακίλ Μίτσελ: Όσο άντεξε ο Μίτσελ ήταν καταπληκτικός παίζοντας σχεδόν μόνος του όλη την frontline των Ισπανών, μέχρι που κουράστηκε και έπεσε η απόδοση του όπως και όλης της ομάδας. Ίσως θα μπορούσε να πάρει κάποιες ανάσες στην 3η περίοδο για να είναι πιο φρέσκος στην τελική ευθεία.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Σε αυτό το επίπεδο φάνηκε η διαφορά στην ενέργεια και την ένταση, αφού τον πίεσαν πολύ και τον ανάγκασαν σε λάθη που δεν συνηθίζει.

Γιάνις Στρέλνιεκς: Ο Στρέλνιεκς έκανε καλό πρώτο ημίχρονο όμως χάθηκε εντελώς στο δεύτερο, απόρροια την πίεσης στην περιφέρεια που δέχτηκε η ΑΕΚ.

Κωστής Γόντικας: Προσπάθησε να δώσει κάποια λεπτά ξεκούρασης στον Μίτσελ, αλλά φάνηκε η διαφορά επιπέδου με τους ψηλούς της Μάλαγα.

Ηλίας Καντζούρης: Ο προπονητής της ΑΕΚ για 30 λεπτά είχε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι και στην διεκδίκηση της νίκης, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να σταματήσει την κατάρρευση της και την βαριά ήττα. Αν θέλει να κρατήσει κάτι θετικό είναι η αντίδραση της από το κακό πρώτο δεκάλεπτο και ο τρόπος που έπαιξε μέχρι την αρχή της 4ης περιόδου.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X