Ντέμης: «Στη Νίκαια το χειρότερο παιχνίδι της ΑΕΚ, να προβληματιστεί ο Αλμέιδα» (VIDEO)

Ντέμης: «Στη Νίκαια το χειρότερο παιχνίδι της ΑΕΚ, να προβληματιστεί ο Αλμέιδα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Για το χειρότερο παιχνίδι της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια έκανε λόγο στο Monday FC στη ΝOVA ο Ντέμης Νικολαΐδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Καλό ματς από τον Ιωνικό, κακό από την ΑΕΚ ίσως το χειρότερο. Δεν μας έχει συνηθίσει η ΑΕΚ σε ένα ολόκληρο ημίχρονο να μην παράγει φάσεις», είπε στο σχόλιο του για την εμφάνιση της Ένωσης στη Νίκαια ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή της NOVA, «Μonday FC».

«Ήταν ένα ματς που σίγουρα πρέπει να προβληματιστεί ο Αλμέιδα. Ο Ιωνικός έκλεισε καλά τους χώρους, δεν ρίσκαρε καθόλου, πετούσε την μπάλα μπροστά. Έτσι η ΑΕΚ δεν είχε κλεψίματα στο αντίπαλο μισό για να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης.

«Η ΑΕΚ δεν είχε χώρους να κινηθεί. Άρα όταν δεν έχεις χώρους, πέφτει και η ένταση. Έβλεπες μία ΑΕΚ σαν να ήταν πιο αργή. Επί της ουσίας δεν είχε χώρους για να τρέξει», σημείωσε.

«Βλέπαμε το ματς και δικαίως ο Ιωνικός προηγήθηκε με 1-0. Όποτε έβγαινε μπροστά ο Ιωνικός, υπήρχε κίνδυνος», επισήμανε και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω από την ΑΕΚ κάποιον στο α’ ημίχρονο. Καθόμουν και σκεφτόμουν ποιον και δεν μου ερχόταν κανένας. όλοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων».

«Το παιχνίδι αλλάζει, διότι ο Ιωνικός γυρνάει πίσω και γίνεται πιο δειλός. Άρχισε να σκέφτεται το 1-0 και όσο περνάει η ώρα πώς να το κρατήσει. Ένα είναι αυτό», είπε ακόμη ο Ντέμης και συμπλήρωσε: «Το άλλο είναι πως η ΑΕΚ έβαλε από τον πάγκο παίκτες διότι δεν είχε κάποιον σε καλή μέρα, δεν ξεχώρισε κάποιος. Αλλά ΄χει ένα ρόστερ, 17-18 παίκτες που είναι ενδεκάδας. Και νομίζω ότι το παιχνίδι γύρισε από την ποιότητα των παικτών. Αυτό το ματς γύρισε από την ποιότητα των παικτών της ΑΕΚ».

«Ο Αλμέιδα ρίσκαρε παρά πολύ στο ματς, για 5 λεπτά τα στόπερ της ήταν στην αντίπαλη περιοχή, αλλά του βγήκε», επισήμανε ακόμη ο Ντέμης και υπογράμμισε: «Ολες οι αλλαγές έδωσαν ένταση στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Μετά το 60′ άρχισε να γίνεται επικίνδυνη. Θα μπορούσε να μην έχει κερδίσει το ματς».

«Δεν ήταν καλή η ΑΕΚ, αλλά πήρε μία σπουδαία νίκη, όλοι το κάνουν», σημείωσε ο Ντέμης.

Ο Νικολαΐδης, ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιστροφή Γκατσίνοβιτς. «Επιστρέφει και επιστρέφει καλά», είπε για τον «Γκάτσι» ο Ντέμης.

Δείτε το βίντεο των όσων είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης πατώντας εδώ

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X