«Πόλεμος» για τα εισιτήρια του ντέρμπι της Μαδρίτης - Η Ρεάλ δίνει μόνο 334 στην Ατλέτικο

«Πόλεμος» για τα εισιτήρια του ντέρμπι της Μαδρίτης - Η Ρεάλ δίνει μόνο 334 στην Ατλέτικο

Κοστίζουν 70 ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Champions League υπάρχει η υποχρέωση να δοθεί το 5% της χωρητικότητας σε φιλοξενούμενους οπαδούς, αλλά στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ισπανίας δεν προβλέπεται τίποτα έτσι παρότι 4.022 οπαδοί της Ατλέτικο αιτήθηκαν εισιτήρια για το ντέρμπι κυπέλλου στη φάση των προημιτελικών, στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» θα δοθούν τελικά από τη Ρεάλ μόλις 334.

Το ντέρμπι είναι πάντα το πιο ξεχωριστό παιχνίδι για τους οπαδούς της Ατλέτικο και αυτή τη φορά δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο. Ο αγώνας κυπέλλου με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει προκαλέσει μεγάλες προσδοκίες στους οπαδούς των «ροχιμπλάνκος». Η ομάδα του Σιμεόνε, όντας εκτός Ευρώπης, θέλει το Κύπελλο, αλλά αυτή τη φορά η δεν θα έχει την υποστήριξη που είχε στα προηγούμενα προκριματικά. Το πρόβλημα είναι η ποσόστωση των θέσεων που έχει δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης στην Ατλέτικο και αυτό έχει ανοίξει μια σύγκρουση μεταξύ των συλλόγων.

Η Ατλέτικο έχει στη διάθεσή του μόνο 334 εισιτήρια, κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλη δυσφορία στις τάξεις των οπαδών της αφού φυσικά πρόκειται για έναν πολύ μικρό αριθμό θέσεων για τους φιλοξενούμενους οπαδούς, για ένα μονό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Μπερναμπέου. Οι socios της Ατλέτι ζήτησαν περίπου 4.000 εισιτήρια, πολύ μακριά από αυτά που προσφέρει η «βασίλισσα».

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 70 ευρώ, στο τέταρτο αμφιθέατρο στο βάθος και απονέμονται κατά σειρά παλαιότητας των μελών.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι η Ρεάλ δεν έχει καμία υποχρέωση να χορηγήσει περισσότερα εισιτήρια στην Ατλέτικο, αφού δεν υπάρχουν κανονισμοί στο πρωτάθλημα ή στο κύπελλο που να το ορίζουν. Στην Ευρώπη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι σύλλογοι είναι υποχρεωμένοι να παραχωρούν το 5% της χωρητικότητάς τους στους φιλοξενούμενους οπαδούς.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X