«Δεν αργεί η επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο»

«Δεν αργεί η επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο»
Photo Credits: INTIME

Ο Μπουντενχόλζερ μίλησε σχετικά με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απείχε από τους τελευταίους πέντε αγώνες των Μπακς και ο Μάικ Μπουντενχόλζερ εξήγησε πως η επάνοδος του Greek Freak δεν αργεί.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 12 Ιανουαρίου, στην εκτός έδρας νίκη επί των Χοκς κι έκτοτε παραμένει εκτός αφού οι ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο του έχουν στερήσει το δικαίωμα συμμετοχής από τα τελευταία πέντε ματς των Μιλγουόκι Μπακς.

Στο τελευταίο εξ αυτών, τα «Ελάφια» ηττήθηκαν από τους Καβαλίερς τα ξημερώματα της Κυριακής 22/1 με 114-102 και έπεσαν στο 2-3 δίχως τον Greek Freak.

«Σύντομα θα είναι έτοιμος. Υπάρχουν ακόμα πράγματα στα οποία δουλεύει, για να φτάσει σε αυτό το σημείο, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της προπόνησης και του παιχνιδιού» επισήμανε σχετικά ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Και πρόσθεσε: «Σε κάθε περίπτωση, ο παίκτης είναι εκείνος που έχει την τελική απόφαση, είτε είναι ο Γιάννης, είτε ένας πρωτάρης. Έχει να κάνει με το πώς νιώθουν τα παιδιά και τελικά εάν είναι έτοιμοι. Είτε είναι η ομάδα μας είτε οποιαδήποτε ομάδα, ο παίκτης τελικά, νομίζω, έχει τη μεγαλύτερη αίσθηση για το πού είναι και πόσο έτοιμος είναι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X