Αλέγκρι για την τιμωρία της Γιουβέντους: «Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τι γίνεται στο γήπεδο»

Αλέγκρι για την τιμωρία της Γιουβέντους: «Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τι γίνεται στο γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Στην τιμωρία της Γιουβέντους μετά το σκάνδαλο με τη φοροδιαφυγή αναφέρθηκε του ο Αλέγκρι, λέγοντας πως πρέπει να σκέφτονται μόνο τι γίνεται στο γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιταλός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Αταλάντα: 

«Το αυριανό είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Μετά τα χθεσινά νέα, είναι δεδομένο πως πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δουλέψουμε με χαμηλό προφίλ. Η Αταλάντα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. 

Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κυνηγήσουμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε τουλάχιστον την 7η θέση. Έχουμε ακόμα μπροστά μας το Κύπελλο Ιταλίας και το Europa League. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Ο σύλλογος έχει ήδη κάνει έφεση κατά της τιμωρίας. Εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο όσα γίνονται στο γήπεδο. Με τα τωρινά δεδομένα έχουμε 22 βαθμούς και πρέπει να πάμε στους 25 και να συνεχίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε στον δεύτερο γύρο. 

Σε δύο μήνες τα δεδομένα μπορεί να είναι διαφορετικά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ένα βήμα τη φορά. Με έχουν μάθει πως πρέπει να βρίσκεις τα θετικά σε κάθε περίσταση. Υπάρχουν ακόμα 60 βαθμοί που μπορούμε να πάρουμε».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X