Κόντε: «Είναι σαν να παλεύουμε να μην υποβιβαστούμε»

Κόντε: «Είναι σαν να παλεύουμε να μην υποβιβαστούμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Αντόνιο Κόντε εμφανίστηκε απογοητευμένος από την αμυντική λειτουργία της Τότεναμ, τονίζοντας ότι η εικόνα θυμίζει ομάδα που παλεύει να μην υποβιβαστεί!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε δεχθεί 21 γκολ στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια μας και αυτό είναι ένα στατιστικό που παρουσιάζουν ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Στην περσινή σεζόν είχαμε κρατήσει πολλές φορές ανέπαφη την εστία μας με τον Γιορίς, αλλά φέτος σε κάθε παιχνίδι δεχόμαστε τουλάχιστον δύο γκολ. Η αμυντική μας εικόνα είναι σαν ομάδας που παλεύει για να μην υποβιβαστεί.

Αυτό δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί με τους ποδοσφαιριστές μας.

Θέλουμε είμαστε ρεαλιστές, αλλά προσωπικά δεν μπορώ να σταματήσω να ονειρεύομαι. Θέλω να πάμε στο Champions League. Υπάρχουν 18 ακόμα παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η Premier League.

Στο μυαλό μας έχουμε το να πετύχουμε κάτι σημαντικό. Αλλά ταυτόχρονα, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και πρέπει να δουλέψουμε πολύ πιο σκληρά αν θέλουμε τα όνειρά μας να γίνουν πραγματικότητα».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X