Εκτός αποστολής ο Γιακουμάκης, όλα δείχνουν πως «τελειώνει» η μεταγραφή του

Εκτός αποστολής ο Γιακουμάκης, όλα δείχνουν πως «τελειώνει» η μεταγραφή του
Photo Credits: INTIME

Ο Γιακουμάκης έμεινε στο... παρά ένα εκτός αποστολής της Σέλτικ για το ματς με την Σεντ Μίρεν και όλα δείχνουν πως άμεσα θα πάρει μεταγραφή από τους Κέλτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έμεινε στο… παρά ένα εκτός αποστολής της Σέλτικ για το ματς με την Σεντ Μίρεν και όλα δείχνουν… μεταγραφή.

Στην τελική της ευθεία φαίνεται πως έχει μπει η μεταγραφή του Γιώργου Γιακουμάκη στην Ουράβα Ρεντ Ντάιμοντς της Ιαπωνίας, κατά πάσα πιθανότητα, καθώς ο Ελληνας φορ έμεινε στο… παρά ένα εκτός αποστολής της Σέλτικ για το αποψινό (18/1) ματς με την Σεντ Μίρεν για το πρωτάθλημα.

Από το πρωί στη Σκωτία υπήρχαν σχετικές αναφορές για το αν ο 29χρονος στράικερ θα βρίσκεται έστω στον πάγκο και από τη στιγμή που δεν θα αγωνιστεί ούτε σαν αλλαγή, τα εκεί δημοσιεύματα κάνουν λόγο για «τελειωμένη» την υπόθεση αποχώρησής του από τους Κέλτες.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X