Αλεξίου: «Με ποια εξουσιοδότηση ο Μαρινάκης υπογράφει ως πρόεδρος της Super League; - Όσα γράφει είναι παράνομα και δεν έχουν ψηφιστεί»

Αλεξίου: «Με ποια εξουσιοδότηση ο Μαρινάκης υπογράφει ως πρόεδρος της Super League; - Όσα γράφει είναι παράνομα και δεν έχουν ψηφιστεί»
Photo Credits: INTIME

Η θέση της ΑΕΚ για την επιστολή Μαρινάκη όπως εκφράστηκε από τον Αλέξη Αλεξίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ποδόσφαιρο στο… γύψο προσπαθεί να βάλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έστειλε επιστολή στη εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ ζητώντας την παραίτηση της ΕΠΟ, με τον Αλέξη Αλεξίου, αντιπρόεδρο της ΑΕΚ, να αντιδράει στις αυθαιρεσίες του προέδρου του Ολυμπιακού.

Σε σχέση με την επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ, τοποθετήθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Αλέξης Αλεξίου.

Αναλυτικά τόνισε:

«Τι επιστολή είναι αυτή ακριβώς; Υπογράφει ο κ. Μαρινάκης με την ιδιότητα του προέδρου της Super League σε επιστολόχαρτο της Super League; Με ποια εξουσιοδότηση το κάνει αυτό κι αναφέρει σε επιστολή της Super League για κιτρινόμαυρα στρατόπεδα και κιτρινόμαυρη επιρροή; Ποιος είναι και μπορεί να το κάνει αυτό; Με ποιανού εξουσιοδότηση από την Super League το κάνει αυτό; Αυτά που γράφει πρώτα απ’ όλα είναι παράνομα γιατί ποτέ δεν έχουν ψηφιστεί και υιοθετηθεί από την Super League. Και φυσικά θα τεθεί και θέμα από πλευράς ΑΕΚ στην Super League. Αλλά είναι αναγκαίο εδώ να υπάρξει αντίδραση από την ΕΠΟ γιατί δεν είναι δυνατόν να έρχεται όποτε θέλει ο κ. Μαρινάκης και να μιλάει ως Super League για ασυδοσία, εγκληματικές οργανώσεις και συμμορίες. Δεν το επιτρέπουμε αυτό να ακούγεται για την ΑΕΚ. Δεν ανεχόμαστε από κανέναν τέτοιους χαρακτηρισμούς. Είμαστε εδώ ως ΑΕΚ, αλλά πάντα αποφασίζουμε με γνώμονα το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για την διοικούσα επιτροπή ανέφερε: «Γιατί ζητάει προσωρινή διοικούσα ο κ. Μαρινάκης; Επειδή υπάρχουν διαφωνίες ανάμεσα στον κ. Μπαλτάκο και τον κ. Φιλιππούση; Πριν αρχίσουν να μιλούν γι΄αυτό, όταν υποθέσουμε πως δεν υπήρχε τέτοιο ζήτημα, πάλι προσωρινή διοικούσα δεν ζητούσαν από τον ΟΣΦΠ; Η ΕΠΟ έχει διοίκηση, εμείς εδώ είμαστε η διοίκηση και δεν υπάρχει κανένα έλλειμμα διοίκησης. Λειτουργεί κανονικά. Υπάρχει παρανομία; Υπάρχει ατασθαλία; Τι υπάρχει; Ποια προσωρινή διοικούσα επιτροπή; Καταλαβαίνω πως υπάρχουν τα ιδιαίτερα συμφέροντα κάθε ομάδας, αλλά κάπου πρέπει να μπει κι ένα όριο».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X