Το ένα καλύτερο από το άλλο - Οι γκολάρες της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό σε περιγραφή Καζαντζόγλου και Τσίλη για το ENWSI TV! (VIDEO)

Το ένα καλύτερο από το άλλο - Οι γκολάρες της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό σε περιγραφή Καζαντζόγλου και Τσίλη για το ENWSI TV! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ακούστε πως περιέγραψε τα γκολ της ΑΕΚ το ENWSI TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία σπάνια ποδοσφαιρική παράσταση που ενθουσίασε τον κόσμο της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» και όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα, η ομάδα-τρένο του Ματίας Αλμέιδα «ισοπέδωσε» και τον Παναιτωλικό με 4-1.

Η ΑΕΚ είχε ενέργεια, διάθεση και παρουσίασε την καλύτερη version της, όπως είχαμε καμαρώσει προ Μουντιάλ, με πρέσινγκ και συνεχείς επιθέσεις. Ο ρυθμός ήταν εξωφρενικός και η αλήθεια είναι ότι καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε τέτοια κατάσταση.

Για την ΑΕΚ σκόραραν οι Αραούχο (13’), Γκαρσία (35’), Πινέδα (51’), Άμραμπατ (55’), ενώ ο Παναιτωλικός είχε μειώσει σε 2-1 με πέναλτι στο με τον Πέδρο.

Οι γκολάρες της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό σε περιγραφή Καζαντζόγλου και Τσίλη για το ENWSI TV

Ακούστε πως περιέγραψε τα γκολ της ΑΕΚ το ENWSI TV:





Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X