Στάικος: «Αν το ματς έληγε ισόπαλο, θα έδειχνε την εικόνα του»

Στάικος: «Αν το ματς έληγε ισόπαλο, θα έδειχνε την εικόνα του»
Photo Credits: INTIME

Ο Θανάσης Στάικος σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στους Ζωσιμάδες, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η ισοπαλία θα έδειχνε την εικόνα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θανάσης Στάικος σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στους Ζωσιμάδες, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η ισοπαλία θα έδειχνε την εικόνα του, αναγνωρίζοντας την κυριαρχία των πρασίνων.

Ο Θανάσης Στάικος ανέφερε αμέσως μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό στους Ζωσιμάδες, ότι το αποτέλεσμα αφήνει πικρία στον ΠΑΣ Γιάννινα για το γεγονός ότι κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτο. Παρ’ όλα αυτά τόνισε ότι το ματς για την ομάδα του κύλησε κοντά στο πλάνο που είχαν θέσει πριν από το ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Στάικος στη NOVA: Για το ματς: “Όταν δέχεσαι ένα γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού έχεις πάντα μία πικρία. Σίγουρα, ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι, δημιούργησε και κάποιες ευκαιρίες, αλλά εμείς . Μπορώ να πω, πως αν το παιχνίδι έληγε ισόπαλο θα έδειχνε την εικόνα του παιχνιδιού. Όμως, αυτά συμβαίνουν σε τέτοιες αναμετρήσεις, μία φάση μπορεί να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα”.

Για το αν ματς πήγε όπως σχεδίασε: “Ήμασταν κοντά στο πλάνο που είχαμε θέσει, όμως θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερη κατοχή για να «παγώσουμε» το ρυθμό. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Παναθηναϊκός προερχόταν από άσχημα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά τα παιδιά έμεινα πιστά στο πλάνο, παρά το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το ματς”.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X