Καρδίτσα - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών

Καρδίτσα - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Οι περισσότεροι παίκτες της ΑΕΚ προσπάθησαν για να την νίκη απέναντι στην Καρδίτσα

Η ΑΕΚ κέρδισε την Καρδίτσα κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα και χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση. Διαβάστε την κριτική του enwsi.gr.

Αντώνης Κόνιαρης: Παρά τα 11 λεπτά που αγωνίστηκε δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του, είτε στην άμυνα είτε στην επίθεση.

Τιμ Φρέιζιερ: Ο Αμερικανός αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο μέρος, αφού μετά το χτύπημα που δέχτηκε αποφασίστηκε να μην παίξει άλλο. Ήταν θετικός όσο αγωνίστηκε χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο.

Κάμερον ΜακΓκρίφ: Καλό ματς από τον Αμερικάνο φόργουορντ, που επέστρεψε μετά την αποχή του, έφτασε στο double-double και μετά από καιρό έκανε καλή εμφάνιση.

Δημήτρης Φλιώνης: Ο αρχηγός της ΑΕΚ ήταν αρκετά καλός, πήρε πάνω του προσπάθειες όταν η Καρδίτσα πλησίασε στο σκορ και με προσωπικούς πόντους έδωσε και πάλι αέρα στην Ένωση.

Κένι Γουίλιαμς: Ο Αμερικανός ήταν από αυτούς που ξεχώρισαν καθώς ήταν πολύ αποτελεσματικός στις προσπάθειες που πήρε με 5/8 σουτ και 13 πόντους, ενώ και στην άμυνα προσπάθησε πολύ στην περιφέρεια.

Αντρέας Πετρόπουλος: Έπαιξε λίγο χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Κώστας Παπαδάκης: Φαίνεται ότι ο Ηλίας Καντζούρης τον χρησιμοποιεί στο τέλος των περιόδων, χωρίς όμως να μπορεί να βρει ρυθμό και να είναι ουσιαστικός όπως και σήμερα.

Άλεξ Μάντσεν: Ο Μάντσεν παρά το πολλά λάθη (4) που έκανε, τελείωσε όμορφα κάποιες φάσεις και συνεργάστηκε καλά με τον Στρέλνιεκς μετά από πικ εν ρολ.

Ακίλ Μίτσελ: Ίσως το πρώτο μέτριο ματς του Μίτσελ, χωρίς να είναι άρρωστος. Δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά από τους συμπαίκτες του, πήρε μόλις πέντε προσπάθειες, αλλά τουλάχιστον βοήθησε στα ριμπάουντ (14) όπως και στην άμυνα.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Μοίρασε 3 ασίστ αλλά πέραν αυτού δεν είχε την επιρροή που συνηθίζει ερχόμενος από τον πάγκο.

Γιάνις Στρέλνιεκς: Άλλο ένα καλό ματς από τον Λετονό που ήταν το Α και το Ω της ΑΕΚ στην επίθεση, αφού όχι μόνο σκόραρε 13 πόντους αλλά μοίρασε και 8 ασίστ στους συμπαίκτες του και φαίνεται ότι έχει φορμαριστεί την κατάλληλη στιγμή.

Ηλίας Καντζούρης: Ο προπονητής της ΑΕΚ, έπρεπε να βγάλει από το μυαλό των παικτών του την μεγάλη πρόκριση και να τους ετοιμάσει για έναν πονηρό αγώνα. Τελικά, χωρίς να κάνει ιδιαίτερα καλό παιχνίδι, κέρδισε και αυτό είναι που μετράει σε τέτοιους αγώνες.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X