Επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΚ στην ΕΛΑΣ για τα σοβαρά ζητήματα από το ντέρμπι - «Αλόγιστη χρήση χημικών, η Αστυνομία αρνήθηκε να συνδράμει στις Θύρες 11-15»

Επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΚ στην ΕΛΑΣ για τα σοβαρά ζητήματα από το ντέρμπι - «Αλόγιστη χρήση χημικών, η Αστυνομία αρνήθηκε να συνδράμει στις Θύρες 11-15»
Photo Credits: INTIME

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε επιστολή στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και θέτει το θέμα της αλόγιστης χρήσης χημικών, λόγω των όσων έγιναν πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ προκάλεσαν τα όσα έγιναν πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έστειλε σήμερα το πρωί επίσημη επιστολή στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ και στην Αστυνομική Διεύθυνση Βορειοανατολικής με κοινοποίηση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, στην οποία θέτει το θέμα της αλόγιστης χρήσης χημικών σε πυκνοκατοικημένη περιοχή και τους τεράστιους κινδύνους που απορρέουν από αυτό.

Πρόκειται για μια επιστολή που έρχεται μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, με την ΠΑΕ να τονίζει ότι «αναλαμβάνουμε μεν τις ευθύνες που μας αναλογούν στα ζητήματα ασφαλείας, αλλά ζητάμε την συνδρομή της Αστυνομίας, χωρίς ακρότητες και κατάχρηση μεθόδων που δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα».

Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΕΚ θέτει το σοβαρό ζήτημα της άρνησης αστυνομικής συνδρομής στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων περιστατικών.

Μεταξύ άλλων η επιστολή αναφερει: «Ως ΠΑΕ ΑΕΚ απαιτούμε οι οποίες αστυνομικές επιχειρήσεις λαμβάνουν χώρα πέριξ του γηπέδου μας να συνάδουν με τις προβλεπόμενες τακτικές αντιμετώπισης προβλημάτων βίας κι ανομίας, που οφείλουν να σέβονται τον πολίτη και την περιουσία του, χωρίς κατάχρηση ή υπέρβαση εξουσίας και χωρίς υπέρμετρη χρήση μέσων καταστολης».

Να σημειωθεί πως το περιστατικό με την άρνηση συνδρομής αφορά τις Θύρες 11 και 15, οπου η αστυνομία με δικαιολογίες επιεικώς ακατανόητες αρνήθηκε να βοηθήσει την ΠΑΕ ΑΕΚ για την προστασία των νόμιμων κατόχων εισιτηρίων.

Επίσης στην επιστολή γίνεται αναφορά και στα δύο τραγικά περιστατικά με τους φιλάθλους της Ενωσης που έχασαν την ζωή τους. Σημειώνουμε πως σε κάθε περίπτωση και οι δύο έπρεπε να αντιμετωπίσουν και τις επιπτώσεις από τα χημικά.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X