Κουρτουά: «Ήξερα που θα εκτελέσουν τα πέναλτι οι παίκτες της Βαλένθια»

Κουρτουά: «Ήξερα που θα εκτελέσουν τα πέναλτι οι παίκτες της Βαλένθια»
Photo Credits: INTIME

Διαβασμένος στις εκτελέσεις της Βαλένθια ο Κουρτουά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβασμένος φαίνεται πως ήταν ο Τιμπό Κουρτουά για τις εκτελέσεις πέναλτι των παικτών της Βαλένθια.

Ο βέλγος τερματοφύλακας, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην νίκη της Ρεάλ επί της Βαλένθια στην διαδικασία των πέναλτι, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως γνώριζε που θα εκτελέσουν οι αντίπαλοί του.

«Ηξερα, για παράδειγμα, ότι ο Καβάνι είχε την τάση να εκτελεί τα τελευταία του πέναλτι στα δεξιά. Ο Γκάγια, είχε χάσει το τελευταίο στα αριστερά , οπότε ήξερα ότι θα σουτάρει στην μέση ή στα δεξιά, γι’ αυτό δεν εκτινάχθηκα μέχρι τα δεξιά.

Πέρυσι (σ.σ. στον τελικό κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο), ήταν το ίδιο με τον Ραούλ Γκαρσία. Τελικά, ήμουν και τυχερός που οι συμπαίκτες μου ευστόχησαν σε όλες τις εκτελέσεις», σχολίασε ο Βέλγος τερματοφύλακας των Μσδριλένων και συνέχισε:

«Δεν νομίζω ότι είχαμε τόση δουλειά, αλλά δεν ήμασταν αρκετά δυνατοί για να πετύχουμε ακόμη ένα γκολ. Αλλά αυτό δεν με ανησυχεί. Πρέπει να προσπαθήσουμε να ψάξουμε το γκολ λίγο περισσότερο και να μην δεχόμαστε γκολ όπως σήμερα».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X