ΕΠΣ Δωδεκανήσου: «Αναβάλλεται αγώνας λόγω παράνομου στοιχηματισμού στην Κύπρο»

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: «Αναβάλλεται αγώνας λόγω παράνομου στοιχηματισμού στην Κύπρο»
Photo Credits: INTIME

Απίστευτο και όμως αληθινό... Αναβλήθηκε ματς της ΕΠΣ Δωδεκανήσου λόγω παράνομου στοιχηματισμού στην Κύπρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ένωση Δωδεκανήσου κατήγγειλε με ανακοίνωσή της παράνομο στοιχηματισμό για παιχνίδι της αρμοδιότητάς της και μετά ανέβαλε τον επόμενό της αγώνα.

Το Ηρακλής Λάρδου – Δόξα Καρδάμαινας ήταν το παιχνίδι για το οποίο η ΕΠΣ Δωδεκανήσου κατήγγειλε παράνομο στοιχηματισμό και ως εκ τούτου ανέβαλε το Ποσειδών Καρπάθου – Φοίβος Κρεμαστής.

Η ανακοίνωση μαζί με τη φωτογραφία που ανέβασε η ΕΠΣ:

Η ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, πληροφορήθηκε για παράνομο στοιχηματισμό στο διαδίκτυο, στην Κύπρο, για τον αγώνα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, «ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ-ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ», του 2ου ομίλου, της 7ης αγωνιστικής. Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣΔ, άμεσα αποφάσισε την αναβολή του αυριανού αγώνα «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ-ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ», της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, ως πρώτη αντίδραση, μετά από την απαράδεκτη αυτή πληροφορία.
Εφεξής, αγώνες Πρωταθλήματος της Ένωσης, που εντοπιστούν στο διαδίκτυο για παράνομες στοιχηματικές πράξεις, θα αναβάλλονται. Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του τοπικού Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

ΕΠΣ1

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X