«Κοντά» και στον Γκεντουζί μετά τον Μορένο η Άστον Βίλα!

«Κοντά» και στον Γκεντουζί μετά τον Μορένο η Άστον Βίλα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην απόκτηση του Ματέο Γκεντουζί «πλησιάζει» η Άστον Βίλα, με την ομάδα του Ουνάι Έμερι να κλείνει και δεύτερη μεταγραφή μέσα σε λίγες ώρες μετά από αυτή του Άλεξ Μορένο της Ρεάλ Μπέτις.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσιογράφος του «RMC» αναφέρει πως η αγγλική ομάδα είναι έτοιμη να καταθέσει 30 εκατομμύρια ευρώ στη Μαρσέιγ για τον 23χρονο Γάλλο διεθνή.

Επιπλέον αναφέρεται πως η Βίλα είναι διατεθειμένη να «ανέβει» έως και τα 40 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να προσθέσει στο δυναμικό της τον άλλοτε μέσο της Άρσεναλ.

Ο Γκεντουζί μετακόμισε στη Μασσαλία το καλοκαίρι του 2021 ως δανεικός από την Άρσεναλ, με τη Μαρσέιγ να προχωρά στην αγορά του πριν από έξι μήνες έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ.

Τη φετινή σεζόν μετρά τρία γκολ και τρείς ασίστ σε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με την αξία του να βρίσκεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ και τον ίδιο να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα έως το 2025.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X