Η ΑΕΚ «σφραγίζει» απόψε την πρόκριση επί της Κηφισιάς, με νέα πρόσωπα και ευκαιρίες από τον Αλμέιδα (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ «σφραγίζει» απόψε την πρόκριση επί της Κηφισιάς, με νέα πρόσωπα και ευκαιρίες από τον Αλμέιδα (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου από το πρώτο ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ «σφραγίζει» απόψε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας!

Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται απόψε (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Cosmote Sport 2) την Κηφισιά στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», σε ένα ματς που αναμένεται να δώσει ευκαιρία στον Ματίας Αλμέιδα να δοκιμάσει νέα πρόσωπα και να φρεσκάρει παίκτες.

Ο λόγος -εκτός από τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων- είναι η εκτός έδρας νίκη με 0-2 της ΑΕΚ στο πρώτο ματς, η οποία δεν δίνει πιθανότητας στην Κηφισιά.

Να θυμίσουμε ότι η Ενωση προέρχεται από τον ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ από την άλλη η Κηφισιά έπαιζε το Σαββατοκύριακο με τον Ολυμπιακό Β’, σε ένα επεισοδιακό ματς, το οποίο διακόπηκε, λόγω των ενεργειών των «ερυθρόλευκων».

Κόντρα στην πρωτοπόρο του Β’ ομίλου της Super League 2, οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν με τον Ματίας Αλμείδα για το νέο του συμβόλαιο και να πανηγυρίσουν μια ακόμα νίκη στο νεότευκτο σπίτι της Ένωσης.

Να σημειωθεί ότι στην επόμενη φάση ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο του Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου, ενώ στη συνέχεια υπάρχει η διασταύρωση με τον νικητή από τη διασταύρωση Ολυμπιακός-Ατρόμητος και Λεβαδειακός-Άρης.

Στην 6η, 7η και 8η φάση του Κυπέλλου, που οι αγώνες είναι διπλοί, για την ανάδειξη του νικητή δεν (υπερ)ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Στην περίπτωση που υπάρξουν δύο όμοια αποτελέσματα, στο δεύτερο ματς ακολουθεί ημίωρη παράταση και εάν πάλι δεν αναδειχθεί ο νικητής, θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία των πέναλτι.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Με αρκετές αλλαγές θα υποδεχθεί η ΑΕΚ την Κηφισιά την Τετάρτη στον αγώνα ρεβάνς για το Κύπελλο Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι Εχσάν Χατζισαφί, Ντομαγκόι Βίντα, Αρόλντ Μουκουντί, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Νταμιάν Σιμάνσκι για λόγους ξεκούρασης μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό καθώς την Κυριακή ακολουθεί ο αγώνας με τον Παναιτωλικό για την Super League.

Επίσης, εκτός αποστολής έμεινε και ο Αλεξάντερ Φράνσον, ο οποίος την Κυριακή ένιωσε αδιαθεσία, σήμερα προπονήθηκε αλλά ακόμα δεν ήταν έτοιμος για αποστολή.

Από την άλλη στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι Μουστακόπουλος, Κοσίδης, Μαχαίρας και Ντάικο, οι οποίοι δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο αποψινό παιχνίδι.

Η 11άδα αναμένεται να απαρτίζεται από τους: Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, Ρότα δεξιά στην άμυνα, Ραντόνια αριστερά, τους Μήτογλου-Τζαβέλλα στα στόπερ, Γαλανόπουλο-Πινέδα στον άξονα, αριστερά τον Τσούμπερ, δεξιά τον Φερνάντες και στην επίθεση τον Μάνταλο πίσω από τον Φαν Βέερτ.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Φερνάντες, Κοσίδης και Μαχαίρας.

Η αποστολή της Κηφισιάς

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Κηφισιά δεν έχει στη διάθεσή της τον βασικό τερματοφύλακά της, Αναγνωστόπουλο.

Στην αποστολή της Κηφισιάς βρίσκονται οι Αγριμάκης, Δασκαλάκης, Βαφέας, Μπαρμπόσα, Ποζατζίδης, Παυλάκης, Σωτηράκος, Παναγιώτου, Προβυδάκης, Να, Μαζουλουξής, Πέιος, Παπασσάβας, Πρίτσας, Ταλάλ, Γκίνη, Κουϊρουκίδης, Τετέι, Ιατρούδης, Αντερέγκεν, Καλλέργης.

Οι διαιτητές του Κηφισιά – ΑΕΚ

  • Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου, (Αθηνών)
  • Α’ Βοηθός: Απτόσογλου Ιωάννης, (Αθηνών)
  • Β’ Βοηθός: Κολλιάκος Άγγελος, (Αθηνών)
  • 4ος διαιτητής: Βλάχος Ανδρέας (Ανατ. Αττικής)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X