«Συμφώνησε ο Παναθηναϊκός με την Όσιγιεκ για τον Κλάινχαϊσλερ»

«Συμφώνησε ο Παναθηναϊκός με την Όσιγιεκ για τον Κλάινχαϊσλερ»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με την κροατική ιστοσελίδα sportske novosti, ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Όσιγιεκ για την μεταγραφή του Λάζλο Κλάινχαϊσλερ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με βάση τα όσα γράφουν οι Κροάτες, ο Παναθηναϊκός πέτυχαν το deal με την Όσιγιεκ για την απόκτησή του Μαγυάρου μεσοεπιθετικού που ήταν ψηλά στην λίστα του Γιοβάνοβιτς και σήμερα το πρωί ο αθλητικός διευθυντής της αποκάλυψε πως η ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την παραχώρησή του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, οι δύο πλευρές ήρθαν σε πλήρη συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί.

Το κόστος της μεταγραφής του ανέρχεται στα 500-600 χιλ. ευρώ για τον Παναθηναϊκό ενώ στην συμφωνία εμπεριέχονται και κάποια μπόνους. Υπενθυμίζουμε πως ο παίκτης έμενε ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού ολοκληρωνόταν το συμβόλαιό του με την Όσιγιεκ.

Ο Λάζλο Κλάιχαϊσλερ πήρε από το «τριφύλλι» το συμβόλαιο που δεν μπορούσε να του δώσει η κροατική ομάδα για να μην διαταράξει τις ισορροπίες των αποδυτηρίων της. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει με τον Παναθηναϊκό θα είναι 3,5 χρόνια.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X