ΠΑΣ Γιάννινα: Με δύο απουσίες η προετοιμασία για το τελευταίο ματς της σεζόν κόντρα στον Βόλο

ΠΑΣ Γιάννινα: Με δύο απουσίες η προετοιμασία για το τελευταίο ματς της σεζόν κόντρα στον Βόλο
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα ρίξει αυλαία για την φετινή σεζόν κόντρα στον Βόλο και ξεκίνησε την προετοιμασία με ορισμένες απουσίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προετοιμάζεται για το τελευταίο του παιχνίδι στην φετινή Super League, καθώς αντιμετωπίζει τον Βόλο το Σάββατο (11/5, 20:00) στους «Ζωσιμάδες».

Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος μπορεί να υπολογίζει στους Τούτου και Μίνα, ενώ ατομικό έκανε ο Παλμίδης και απουσίαζε ο Καραχάλιος λόγω ίωσης.

Στο τελευταίο ματς θα δοθούν ευκαιρίες, ενόψει της νέας σεζόν, για την οποία αναμένονται οι διοικητικές εξελίξεις. Εάν δεν προκύψει άμεσα ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΑΕ, οι αδερφοί Χριστοβασίλη θα πρέπει να προχωρήσουν στον δικό τους σχεδιασμό.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνουν κάποιες προπονήσεις, ενώ παράλληλα θα προχωρήσουν οι συζητήσεις για το ποιοι παίκτες θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν. Κάποιοι ίσως φέρουν προτάσεις, όπως οι Ροσέρο, Σόρια, Καραχάλιος, ενώ με τα συμβόλαια που λήγουν δύσκολα θα υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X