Mπάρκας: Η Ουτρέχτη έκανε χρήση της οψιόν και τον κρατάει και του χρόνου στην ομάδα

Mπάρκας: Η Ουτρέχτη έκανε χρήση της οψιόν και τον κρατάει και του χρόνου στην ομάδα
Photo Credits: INTIME

Η Ουτρέχτη αποφάσισε να κάνει χρήση της οψιόν και να ανανεώσει το συμβόλαιο του Βασίλη Μπάρκα μέχρι το 2025

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ουτρέχτη ενημέρωσε τον Βασίλη Μπάρκα πως θα παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν, αφού έκανε χρήση της οψιόν που υπήρχε στο μεταξύ τους συμβόλαιο και έτσι ο Έλληνας κίπερ έχει πλέον συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο 29χρονος έκανε αρκετά καλές εμφανίσεις φέτος και βοήθησε την ομάδα να κλειδώσει μία από τις θέσεις που οδηγούν στα Play Off του ολλανδικού πρωταθλήματος για την διεκδίκηση του εισιτηρίου του Conference League δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας. Παράλληλα, η ομάδα του διατηρεί μαθηματικές ελπίδες ακόμη για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League, αφού μπορεί να είναι 7η με 49 βαθμούς, όμως απέχει μόλις τρεις από τον πέμπτο Άγιαξ.

Ο Μπάρκας πραγματοποίησε συνολικά 27 συμμετοχές κρατώντας πέντε φορές ανέπαφη την εστία του και με τις εμφανίσεις του αυτές έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων του εξωτερικού, που ήταν κι ένας από τους λόγους που η Ουτρέχτη αποφάσισε να τον διατηρήσει στην ομάδα, με το νέο συμβόλαιο να περιλαμβάνει κι ένα buy out σε περίπτωση που κάποια θελήσει να τον αποκτήσει. Να σημειώσουμε πως ήδη έχει γραφτεί γι’ αυτόν σαν πιθανός προορισμός η Σεβίλλη.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X