Χούμελς: «Τρελή σεζόν για την Ντόρτμουντ, δεν μας πίστεψαν πολλοί»

Χούμελς: «Τρελή σεζόν για την Ντόρτμουντ, δεν μας πίστεψαν πολλοί»
Photo Credits: INTIME

O Mατς Χούμελς χαρακτήρισε τρελή την σεζόν που διανύει φέτος με την Ντόρτμουντ, μετά την επική της πρόκριση επί της Παρί Σεν Ζερμέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ντόρτμουντ πήρε μια σπουδαία πρόκριση στον τελικό του UEFA Champions League μετά την νίκη της επί της Παρί με 1-0 με κεφαλιά του Ματς Χούμελς.

Ο σπουδαίος κεντρικός αμυντικός στις δηλώσεις του μετά το τέλος έκανε λόγο για μια τρελή σεζόν για την ομάδα του στην οποία δεν πίστεψε κανείς.

«Το να φτάνεις στον τελικό είναι απίστευτο. Δουλέψαμε πολύ σκληρά. Όλη η σεζόν ήταν τρελή. Δεν πίστεψαν πολλοί πως μπορούμε να τα καταφέρουμε αλλά να που τώρα είμαστε στον τελικό στο Γουέμπλεϊ.

Είναι εκπληκτικό. Φυσικά χρειάστηκε να δουλέψουμε σκληρά σαν ομάδα, να αμυνθούμε καλά, να έχουμε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα μας. Οι αντίπαλοι μας σημάδεψαν το δοκάρι πέντε ή έξι φορές στα δύο παιχνίδια, είχαμε και λίγο την τύχη με το μέρος μας αλλά σε αυτό το επίπεδο κάποιες φορές για να φτάσεις στον τελικό χρειάζεται να έχεις και την τύχη μαζί σου. Εμείς ευτυχώς την είχαμε και είμαστε χαρούμενοι με το παιχνίδι μας και την πρόκριση.

Ήταν απίστευτο. Το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα. Έχω πετύχει λίγα γκολ στην καριέρα μου στο Champions League, ίσως να ήταν το πέμπτο, ήθελα να πετύχω άλλο ένα πολύ σημαντικό. Ήταν ωραίο που το πέτυχα σήμερα, ήταν σημαντικό για την ομάδα, ήταν ανάσα εκείνη την ώρα, ήταν απίστευτο το συναίσθημα».

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X