Κύπελλο Αγγλίας: Ο Άλισον έπαθε… Κάριους και η Λίβερπουλ νίλα από τη Γουλβς

Κύπελλο Αγγλίας: Ο Άλισον έπαθε… Κάριους και η Λίβερπουλ νίλα από τη Γουλβς
Photo Credits: INTIME

Ο Άλισον έπαθε… Κάριους και η Λίβερπουλ νίλα από τη Γουλβς, 2-2 και ρεβάνς στο «Μολινό»!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ούτε στο Κύπελλο σηκώνει κεφάλι η Λίβερπουλ! Έχοντας σε τραγική βραδιά τον Άλισον, η ομάδα του Κλοπ υποχρεώθηκε σε 2-2 με την εξαιρετική Γουλβς και η πρόκριση στον 4ο γύρο θα κριθεί στο «Μολινό»!

Σε επαναληπτικό αγώνα θα λύσουν τις διαφορές τους Λίβερπουλ και Γουλβς!

Οι «κόκκινοι» δεν λένε να σηκώσουν κεφάλι ούτε στο Κύπελλο Αγγλίας, καθώς, έχοντας σε τραγική βραδιά τον Άλισον -και όχι μόνο- υποχρεώθηκαν σε 2-2 στο «Άνφιλντ» με την ομάδα του Λοπετέγι και η πρόκριση στον 4ο γύρο θα κριθεί στο «Μολινό»!

Σε επαναληπτικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο «Μολινό» θα «λύσουν τις διαφορές τους», Λίβερπουλ και Γουλβς μετά το αποψινό μεταξύ τους 2-2 στο πλαίσιο της φάσης των «64» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Οι «Λύκοι» πήραν προβάδισμα με τον Γουέδες στο 26΄, γκολ για το οποίο φέρει μεγάλη ευθύνη ο γκολκίπερ των «κόκκινων», Άλισον, ωστόσο, βρήκαν τον τρόπο να φέρουν… τούμπα το ματς με τα τέρματα των Νούνιες (45΄) και Σαλάχ (52΄).

Η είσοδος του Χουάνγκ Χι-Τσαν στον αγωνιστικό χώρο στο 63ο λεπτό έμελλε ν΄ αποδειχθεί καθοριστική για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 67΄.

Η σημερινή ήταν η πρώτη ισοπαλία ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Γουλβς μετά από 14 αγώνες ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης (3 νίκες η Γουλβς και 11 η Λίβερπουλ) και, πλέον, η ομάδα που θα προχωρήσει στους «32» θα γίνει γνωστή μετά τον επαναληπτικό που θα δίνει στην έδρα των «Λύκων».

Στον πάγκο των γηπεδούχων έμεινε σε όλο το 90λεπτο ο Κώστας Τσιμίκας.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ (85΄Γκόμες), Μάτιπ, Κονατέ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο (75΄Έλιοτ), Χέντερσον (68΄Κεϊτά), Τιάγκο, Σαλάχ (84΄Ντόουκ), Χάκπο (85΄Τσάμπερλειν), Νούνιες

Γούλβς (Γιουλέν Λοπετέγκι): Σάρκιτς, Λεμπίκισα (68΄Σεμέδο), Κόλινς, Τότι, Τζόνι, Ρούμπεν Νέβες (63΄Χουάνγκ), Χοτζ, Τραορέ, Νουρι (73΄Μπουένο), Γκέδες (63΄Γκέδες), Χιμένες (63΄Κούνια)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X