Επεισόδιο Αναστόπουλου με ρεπόρτερ Καλαμάτας για το -10! (VIDEO)

Επεισόδιο Αναστόπουλου με ρεπόρτερ Καλαμάτας για το -10! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Επεισόδιο με ρεπόρτερ της Καλαμάτας είχε μετά το ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ ο Νίκος Αναστόπουλος με αφορμή τις αποδοκιμασίες του παίκτη για το -10.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επεισόδιο με ρεπόρτερ της Καλαμάτας είχε μετά το ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ ο τεχνικός της «Μαύρης Θύελλας», Νίκος Αναστόπουλος με αφορμή τη διαφορά των 10 βαθμών της ομάδας του από την κορυφή.

Συγκεκριμένα, η ρεπόρτερ Καλαμάτας ρώτησε τον Νίκο Αναστόπουλο πώς σχολιάζει τις αποδοκιμασίες του κόσμου με αφορμή το -10 από την κορυφή και εκεί ξεκίνησε η κόντρα.

«Τι αναπαντήσω στον κόσμο για τις αποδοκιμασίες; Ο κόσμος πάντα θέλει να κερδίζει, από εκεί και πέρα η συγκομιδή των βαθμών δεν ήταν αυτή που έπρεπε να έχουμε. Σ’ αυτό, όμως, έχουν συντελέσει και άλλοι παράγοντες. Απλά ελληνικά. Δεν πρέπει να έχεις βγάλει το πανεπιστήμιο για να το καταλάβετε», είπε ο Αναστόπουλος απευθυνόμενος στη ρεπόρτερ.

Δείτε το βίντεο μετά το 9.34:

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X