Πειρατικές αιχμές (7 Ιανουαρίου 2023)

Πειρατικές αιχμές (7 Ιανουαρίου 2023)
Photo Credits: INTIME

Οι Πειρατές του Ονείρου είναι εδώ με νέες Πειρατικές Αιχμές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Πειρατές του Ονείρου είναι πάλι εδώ με νέες Πειρατικές Αιχμές.

Αναλυτικά:

✓ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ στο Κάστρο της ΑΕΚΑΡΑΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια! Η απόρθητη Έδρα του Δικεφάλου Αετού αναμένεται να ζήσει δυνατές στιγμές στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς μέσα στο Ναό! Ολόκληρη η Οικογένεια της Α.Ε.Κ ζει και αναπνέει για αυτή τη ΝΙΚΗ! Από το μετερίζι του ο καθένας μας ας δώσει τα πάντα! Εμπρός για την έφοδο στον κιτρινόμαυρο ουρανό, εμπρός για να δώσουμε τις δέουσες απαντήσεις!

✓ Η 11αδα ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ! Η δική μας 11άδα είναι γνωστή από ανέκαθεν. Ας την ξαναθυμηθούμε λοιπόν : 1) Ψυχή 2) Τσαμπουκάς 3) Δύναμη 4) Πάθος 5) Ατσάλινη Πυγμή 6) Αποφασιστικότητα 7) Πειθαρχία 8) Καθαρό μυαλό 9) Σεβασμός στη Φανέλα 10) Πίστη στην Α.Ε.Κ 11) Κιτρινόμαυρη μαγκιά!

✓ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ ΣΕ ΟΛΑ!!! Εφιστούμε την προσοχή σε όλους και για όλα! ΠΡΟΣΟΧΗ εκεί στην ΠΑΕ ώστε η Ομάδα να μην βρεθεί ακάλυπτη απέναντι σε τυχόν ύπουλες μεθοδεύσεις της παρασκηνιακής σαπίλας. ΠΡΟΣΟΧΗ οι Ποδοσφαιριστές και η Τεχνική ηγεσία ώστε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι, ετοιμοπόλεμοι και απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο της Νίκης. ΠΡΟΣΟΧΗ και στον Κόσμο της Α.Ε.Κ που θα πρέπει να περιφρουρήσει την Έδρα μας που αποτελεί και το “πυρηνικό όπλο” της Α.Ε.Κ στη μακρά μάχη του Τίτλου!

✓ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ! Στα Γιάννενα η Α.Ε.Κ γνώρισε μια απρόβλεπτη ήττα στην… πιο ακατάλληλη στιγμή. Εννοείται πως θα υπάρξουν και ήττες, άλλωστε μέσα στο παιχνίδι είναι όλα τα αποτελέσματα. Όμως και τα παθήματα ας γίνονται μαθήματα. Η Ομάδα, οι Παίκτες και ο Προπονητής, μάλλον είδαν αφ’ υψηλού τον αντίπαλο, τον υποτίμησαν και έτσι ήρθε το “πατατράκ” στα Ιωάννινα. Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν λοιπόν, από δω και πέρα οφείλουμε να βλέπουμε κάθε ματς σαν… τελικό!

✓ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ! Η Ομάδα θα πρέπει να ενισχυθεί εκεί που πονάει, όπου διαπιστώνονται ελλείψεις στο ρόστερ, όπου υπάρχουν αδυναμίες. Η Α.Ε.Κ θα πρέπει να είναι “αρματωμένη” στο έπακρο για να ανταπεξέλθει στον ανταγωνισμό. Διότι ότι κατακτάμε εμείς είναι με το σπαθί μας και με σκληρό αγώνα. Επειδή όμως αυτή η κουβέντα δεν είναι του παρόντος, καθώς προέχει το κρίσιμο ντέρμπι, απλά επισημαίνουμε την αναγκαιότητα και θα επανέλθουμε αναλυτικότερα σε πιο κατάλληλο χρόνο.

✓ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ! Ισχυρίζονται πολλοί Ενωσίτες ότι ο ΚΥΡΙΟΣ αντίπαλος της Α.Ε.Κ είναι ο γάβρος, υποτιμώντας ή βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το τριφύλι. Αυτό είναι μεγάλο λάθος και πονηρή παγίδα! Οι προαιώνιοι εχθροί της Α.Ε.Κ είναι ΔΥΟ και όχι ένας! Μπορεί κάποιοι να μην έζησαν παλιότερες εποχές και καταστάσεις, τότε που το “σύστημα” το έλεγχαν οι πράσινοι με όλες τις οδυνηρές συνέπειες για την Α.Ε.Κ, όμως καλό θα ήταν να μαθαίνουν, ρωτώντας κυρίως τους παλιότερους, ώστε να μην πέφτουν στη φάκα της αντίπαλης προπαγάνδας. Απλά υπενθυμίζουμε κάποιες αλήθειες… κι ας ευχηθούμε να μην τις διαπιστώσουμε και πάλι στην καμπούρα μας.

✓ΣΑΡΩΝΕΙ!!! Τρίτη έκδοση για τη χειμερινή ζακέτα των Πειρατών του Ονείρου. “Επιστροφή στο όνειρο” είναι το θέμα της σε ένα μοναδικό σχέδιο! Πρόκειται για μία εξαιρετική ποιοτική δημιουργία από το Club μας που πραγματικά ενθουσιάζει όσα κιτρινόμαυρα αδέρφια μας την έχουν δει. Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνείτε στο τηλ. 693 810 3933 (Χρήστος).

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε χωρίς ταλαντεύσεις, από την Αρχή ως το Τέλος, για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με συνεχείς μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

✓ VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι ΠΛΕΟΝ γεγονός!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ- ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

Πειρατικές αιχμές (7 Ιανουαρίου 2023)

* CUEVA DE LOS PIRATAS*

* Επιστρέψαμε με τις πρώτες “Πειρατικές Αιχμές” για το 2023. Κατ’ αρχάς να ευχηθούμε σε όλους, υγεία, δύναμη, προσωπική ευτυχία, και συνάμα κοινωνική αλληλεγγύη και ειρήνη στον πολυτάραχο κόσμο που ζούμε…

* Κατά δεύτερο λόγο : Νίκες και Τίτλους στην Ομάδα της Προσφυγιάς, τη λατρεμένη μας Α.Ε.Κ. Πάμε γερά για την εκδίκηση των ονείρων μας!

* Χρόνια πολλά και στους εορτάζοντες Πειρατές: “Γάντζο”, “Δάσκαρο”, “Δράκοντα”, “Πρόσφυγα”, “Κανατά”, “Ιησού”, “Μακρυμάλλη”, “Ταρατατά”, “Γουόκερ”, “Σαρακηνό”, “Χασάπη”, “Νικαιώτη”, Γιάννα-Ελευσίνια καθώς και στους μικρούς μας πειρατές, τον Γιαννάκη γιό του Δαίμονα, τον συνονόματό του γιό του “Βασκ” και την Ιωάννα κόρη του “Σλίσκο”. Αδέρφια, να είστε πάντοτε γεροί και με την Α.Ε.Κ στην καρδιά!

* Τέτοιο σπρώξιμο από το σύστημα στην πράσινη σακαράκα δεν έχει ξανα-ματα-γίνει!

* Φωνή-φωνή-φωνή! Από το 0′ ως το 90′ !!! Κι από Δευτέρα όλοι με… “χολς βεϊποράκσιον” (χαχαχα).

* Εμείς είμαστε η Α.Ε.Κ κι εμείς έχουμε καθήκον να απογειώσουμε ψυχολογικά την Ομάδα και να της προσδώσουμε φτερά για την πτήση στη Νίκη!

* Έφυγε από τη ζωή και ο Πελέ. Ο μεγάλος βραζιλιάνος μπαλαδόρος. Μαζί του έφυγε και η ανάμνηση μιας εποχής που το ποδόσφαιρο ήταν συνυφασμένο με την υψηλή τεχνική και το θέαμα. Σήμερα δεν υπάρχει πια αυτό. Έχει χαθεί προ πολλού, αφού “η μπάλα” έχει κυριολεκτικά “βιομηχανοποιηθεί”. Προέχει, βλέπετε, η κονόμα των ποδοσφαιρικών εταιρικών μεγαθηρίων και όλων των κυκλωμάτων που κινούνται τριγύρω. Ετσι οι παίχτες έχουν μετατραπεί σε καλοκουρδισμένες μηχανές παραγωγής, σε φαρμακωμένα τρεχαντήρια που βγάζουν σερί παιχνίδια, σαν ρομπότ μέσα σε έναν άγριο ανταγωνισμό που κινεί συνεχώς το κοπτήριο του χρήματος! Ποια ποδοσφαιρική τέχνη λοιπόν, πάει αυτή, την έφαγε η σκοπιμότητα! Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι δεν βρίσκεις εύκολα πλέον 10άρια-μαέστρους. Τίποτε δεν είναι τυχαίο.

* Εκτός των παραπάνω και πέρα από την ποδοσφαιρική του αξία ο Πελέ δεν είχε καμία σχέση ως άτομο, με τον άλλον ημίθεο της μπάλας τον Μαραντόνα. Ο Πελέ είχε παραδοθεί στο σύστημα, είχε προσκυνήσει το χρήμα, τους τραπεζίτες, τους δικτάτορες και είχε μετατραπεί σε μια μαριονέτα των ισχυρών, σε αντίθεση με τον Ντιέγκο που ήταν “κόντρα” και εν πολλοίς αντισυστημικός και πιο κοντά στο φτωχό κόσμο. Δύο μεγάλοι παίκτες, μα και δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι. Για να τα λέμε όλα!

* “Ήταν φυσικό να ακολουθήσω την ΑΕΚ και το προσφυγικό κοινωνικό ρεύμα της. Η Α.Ε.Κ συμβολίζει εποχές, ιστορία, μνήμες.” (Νότης Μαυρουδής, 2017). Αντίο σπουδαίε…

* Ζούμε άραγε σε κοινωνία κανίβαλων; Γιατί πως αλλιώς θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αυτά τα κατακάθια που ανάγκασαν έναν Ρομά, πατέρα 11 παιδιών και με νοητική στέρηση, να πει για λίγες πενταροδεκάρες τα κάλαντα γονατιστός και στη συνέχεια του έβαλαν… φωτιά για να κάνουν “πλάκα”!!! Άι σιχτίρ τομάρια.

* “Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού”! Μετρήστε και συν-αισθανθείτε κάθε λέξη!!! Μπράβο Μελ!

* Καταραμένο Κατάρ, έχεις τις κατάρες χιλιάδων οικογενειών (των ανθρώπων που δολοφόνησες στα κάτεργά σου).

*Ποιος τυχεράκιας Πειρατής έπαιζε πρωτοχρονιάτικα “31” με μπύρες και την μεθεπόμενη μέρα αγόρασε… καινούργιο ψυγείο;;;

* “Γάντζο”, σου ανετέθη καθήκον : να βρεις κρασοβάρελο! Το θέλουμε για χρήση, αλλά και για ντεκόρ. Κανόνισε…

* Τι έγινε ρε μάγκες; Σας έπεσε βαρύ το… μπάρμπεκιου;

* Εγκάρδιους χαιρετισμούς στα πειρατικά αδέρφια της Ελευσίνας. Σε δίσεκτες εποχές και χρόνια πέτρινα, ο Κώστας μαζί με όλα τα παιδιά κράτησαν ψηλά την πειρατική σημαία και αυτό δεν ξεχνιέται ποτέ!

* Δικοί μας Πειρατές βρέθηκαν και στα Γιάννινα δίπλα στην Α.Ε.Κ.

* Η φύση εκδικείται για τα εις βάρος της εγκλήματα από τα λόμπι της αισχροκέρδειας. Περιφρουρούμε-προστατεύουμε βουνά και θάλασσες από ορισμένα… δίποδα αρπακτικά!

* Φλόγα στις καρδιές : Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα στη “Φλόγα”, το Σύλλογο Γονέων για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες. Από παλιά, άλλοτε εμφανώς και άλλοτε αφανώς, οι “Πειρατές του Ονείρου” συμμετέχουμε εμπράκτως στο σπουδαίο έργο που επιτελεί ο Σύλλογος για τα παιδιά ΜΑΣ! Γιατί τα παιδιά όλου του κόσμου είναι και δικά μας παιδιά!

* Βιβλιοπρόταση. “Ποδόσφαιρο : μια θρησκεία χωρίς απίστους”, των Ν. Μπογιόπουλου και Δ. Μηλάκα, εκδόσεις ΚΨΜ.

* “Όλοι στο Ναό έχουν για θεό, το Δικέφαλοοο…”

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X