StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυο αναμετρήσεις από το σημερινό πρόγραμμα αφορούν τα σημερινά προγνωστικά του StoiximaView.

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΓΟΥΛΒΣ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Και πάνω που λες ότι αρχίζει να… ισιώνει η Λίβερπουλ και ότι δείχνει σημάδια βελτίωσης, πάρε την ήττα με 3-1 από την Μπρέντφορντ. Κακή εικόνα από την ομάδα του Κλοπ, πλήρωσε κάθε λάθος της, κάθε κενό που προέκυψε πίσω. Είχαν προηγηθεί 4 διαδοχικές νίκες μετά την ήττα-σοκ στο «Άνφιλντ» από τη Λιντς με 2-1. Χειρότερο και από το ότι έχασε κι άλλο έδαφος για την 4άδα είναι ο τραυματισμός του Φαν Ντάικ. Θα μείνει εκτός δράσης «για μερικές εβδομάδες» ο Ολλανδός, όπως είπε ο Γιούργκεν Κλοπ. Εκτός για το Λίβερπουλ – Γουλβς Στοίχημα παραμένουν Ζότα, Άρτουρ και Ντίας, επιστρέφει ο Χέντερσον, ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ο Γκάκπο. Με τη Γουλβς θα τα… ξαναπούν σύντομα, στις 4/2 για το πρωτάθλημα στο «Μολινό» και μέχρι τότε η Λίβερπουλ έχει εκτός την Μπράιτον και εντός την Τσέλσι.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΓΟΥΛΒΣ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Γουλβς έρχεται από το 1-1 με την Άστον Βίλα. Προηγήθηκε με το ωραίο τέρμα του Ποντένσε, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει και να πάρει μία πολύτιμη νίκη. Είχαν προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0 και η εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Εβερτον. Η 3η νίκη στην Premier League και μοναδική στα 8 τελευταία παιχνίδια της. Δεν έχει μπει καλά, γι’ αυτό και προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, με τον Λοπετέγι να έχει αναλάβει εδώ και μερικές εβδομάδες. Για την ακρίβεια, στο πρωτάθλημα είναι στην προτελευταία θέση με σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Μόλις 11 γκολ έχει σκοράρει σε 18 αγώνες, γι’ αυτό και πήρε τον Κούνια να τη βοηθήσει μπροστά.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΜΟΝΖΑ – ΙΝΤΕΡ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: «Φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι» λέει ο λαός και κάπως έτσι πρέπει να αισθάνονται στο στρατόπεδο της Μόνζα, μετά το ταξίδι στη Φλωρεντία. Η νεοφώτιστη έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν καλύτερη, αλλά πιο αποτελεσματική και πιο τυχερή. Η ομάδα του Ραφαέλε Παλλαντίνο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 19’, αλλά, κατάφερε να μην δεχθεί δεύτερο γκολ, παρά την πίεση από τη Φιορεντίνα. Και σε μια από τις λιγοστές επιθέσεις της, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 61’ με τον Άουγκούστο, κρατώντας το σκορ μέχρι το φινάλε. Ενας βαθμός στη μάχη της παραμονής και συνεχίζει. Με εξαίρεση τον Σένσι (μέσος), δεν υπάρχουν άλλες απουσίες.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΜΟΝΖΑ – ΙΝΤΕΡ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: «Ζωντανή» στη μάχη του τίτλου έμεινε η Ίντερ, η οποία έδειξε χαρακτήρα και πήρε το πρώτο ντέρμπι του 2023 με αντίπαλο τη Νάπολι. Οι «νερατζούρι» έφτασαν στην πολύτιμη νίκη με το μικρότερο δυνατό σκορ 1-0 και μείωσαν την απόσταση από την κορυφή στο -8! Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαν να το έχουν «καθαρίσει», χάνοντας τουλάχιστον τρεις ευκαιρίες από αυτές που δεν χάνονται, για να έρθει η λύτρωση με τον Ντζέκο στο 56’, αλλά και μια τεράστια επέμβαση στο 90’ από τον Ονάνα, που κράτησε τη νίκη. Ταξίδεψε με μόλις μια απουσία, αυτή του Μπρόζοβιτς (μέσος), ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα του μήνα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X