Μαρσέλο… φύγε μας έχει πιάσει τρέλα - Ο Ολυμπιακός τον αφήνει ελεύθερο!

Μαρσέλο… φύγε μας έχει πιάσει τρέλα - Ο Ολυμπιακός τον αφήνει ελεύθερο!

Από το «Μαρσέλο έλα, μας έχει πιάσει τρέλα» στο «Μαρσέλο φύγε μας έχει πιάσει τρέλα» με τον Ολυμπιακό να αφήνει ελεύθερο τον Βραζιλιάνο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός αφήνει ελεύθερο τον Μαρσέλο, ναι «τον Μαρσέλο έλα μας έχει πιάσει τρέλα», βάσει των όσων αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι.

Ο Βραζιλιάνος άσος έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και έριξε μέσω social media την «μπηχτή» του στον Μίτσελ με βίντεο που ανήρτησε. Για να έρθει σήμερα ρεπορτάζ στη Βραζιλία να αναφέρει πως έχει ενημερωθεί από τον Ολυμπιακό να βρει ομάδα.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα «esmeraldino.com» αναφέρει ότι «ο Μαρσέλο αποφάσισε να επεκτείνει την καριέρα του στην Ευρώπη με συμβόλαιο ενός έτους στον Ολυμπιακό, αλλά είναι πολύ πιθανό αυτή η συνεργασία να μην εκπληρωθεί μέχρι τέλους. Έχοντας παίξει ελάχιστα στην Ελλάδα, ο Βραζιλιάνς έχει ενημερωθεί ότι είναι ελεύθερος να αναζητήσει άλλη ομάδα σ’ αυτή τη μεταγραφική περίοδο».

Μαρσέλο… φύγε μας έχει πιάσει τρέλα - Ο Ολυμπιακός τον αφήνει ελεύθερο!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X