Ο Ολυμπιακός «θυγατρική» της Νότιγχαμ Φόρεστ - Ο Μαρινάκης ετοιμάζεται να στείλει τον Χάμες στην Αγγλία

Ο Ολυμπιακός «θυγατρική» της Νότιγχαμ Φόρεστ - Ο Μαρινάκης ετοιμάζεται να στείλει τον Χάμες στην Αγγλία

Σε «θυγατρική» της Νότιγχαμ Φόρεστ, δοκιμαστήριο αν θέλετε, εξελίσσεται ο Ολυμπιακός με τον Μαρινάκη να ετοιμάζεται να στείλει τον Χάμες στην Αγγλία!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός εξελίσσεται σε «θυγατρική» της Νότιγχαμ Φόρεστ με Μαρινάκη να ετοιμάζεται να στείλει τον Χάμες στην Αγγλία!

Ναι, καλά διαβάσατε, ο Ολυμπιακός εξελίσσεται σε «θυγατρική» της Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Μαρινάκης ετοιμάζεται να στείλει τον Χάμες Ροντρίγκες στην Αγγλία βάσει των όσων αναφέρει η ιστοσελίδα, «antena2.com».

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως «στόχος του είναι να συνεχίσει στην κορυφή και να μην πέσει στο ελληνικό πρωτάθλημα . Εάν επιτευχθεί αυτό το επίτευγμα, δεν θα αποκλείονταν η ιδέα να δούμε τον Χάμες Ροντρίγκες να επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ για να ενισχύσει μία από τις ομάδες υπό τις διαταγές του Ευάγγελου Μαρινάκη, της Νότιγχαμ Φόρεστ».

«Θα ήταν κάτι παρόμοιο με αυτό που άρχισε να φημολογείται για τον Κριστιάνο Ρονάλντο , ο οποίος πήγε στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Νασρ , αλλά θα μπορούσε να επιστρέψει στην Αγγλία εάν η Νιούκαστλ προκριθεί στην επόμενη έκδοση του Champions League», αναφέρεται ακόμη στο δημοσίευμα!

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X